Ubytovny nabízí levné zázemí pro jednotlivce i skupiny. Dají se využít jak při krátkodobém pobytu, tak jako překlenovací dlouhodobé bydlení. Ceny ubytování v nich jsou výrazně nižší než v hotelech a penzionech. Přitom komfort nabízí mnohdy srovnatelný s pronájmem bytu. Možnost totiž máte bydlet nejen ve vícelůžkových, ale i v jednolůžkových pokojích, nebo dokonce v apartmánech.

Nejlevnější ubytování v Praze

Levné ubytování v Praze – to je ubytovna v ulici Bryksova na pražském Černém Mostě. Nachází se v klidné části s perfektní dostupností MHD, ale i autem. Jednoduše se tedy dostanete kamkoliv po Praze. Hodí se jako krátkodobé i dlouhodobé ubytování zaměstnanců firem, hodně je využíváno k zajištění bydlení zaměstnanců dělnických profesí, a to zejména ve verzi Basic nebo Standard. Obvykle jsou k dispozici dvou- až čtyřlůžkové pokoje.

Vyšší standard? Žádný problém

Ubytování Komfort nabízí dvoulůžkové pokoje s vlastní koupelnou a WC. Bydlení dosahuje hotelového standardu s výrazně ekonomičtější cenou vhodnou i pro dlouhodobé ubytování. K dispozici je bezplatné wi-fi, televize, minibar i ručníky.

Ubytovny Praha dokážou nabídnout i ubytování pro lidi, kteří se rozhodnou pracovat v Praze, každodenní dojíždění je pro ně nereálné a standardní pronájem bytu drahý.

Ve společných prostorách je pak rychlovarná konvice, mikrovlnná trouba, čajová kuchyňka a základní nádobí. Náročnější si mohou zvolit prostornější dvoulůžková studia, kde je součástí balkon i vlastní čajová kuchyňka. Ubytovny Praha tedy dokážou nabídnout i ubytování pro lidi, kteří se rozhodnou pracovat v Praze, každodenní dojíždění je pro ně nereálné a standardní pronájem bytu drahý.

Dlouhodobé komfortní bydlení

Hledáte-li ubytování v Praze s absolutním soukromím, nadstandardem, ale stále za přijatelnou cenu, řešením je ubytování v apartmánech. Mohou být jedno- až čtyřlůžkové. Každý má vlastní kuchyňský kout, vícepokojové varianty mají též jídelnu. Nechybí WC a koupelna, nebo dokonce dvě koupelny. Pokoj lze dovybavit podle přání klienta.

Související…

Soumrak sdílené ekonomiky: Airbnb ani Uber už s ní nemají nic společného
Zdeňka Musilová

zdroj: Ubytovna Praha