Ne všechny ženy nosí mikiny každodenně. Není divu, máme různé závazky, děláme různé věci, trávíme čas různými způsoby. Rozhodně to ale je kus oblečení, které se nám všem bude hodit.

Pokud pravidelně běháte nebo trénujete v posilovně, pravděpodobně nosíte dámské mikiny častěji než osoba, která nesportuje. Když denně nosíte košile a sukně, občas si chcete odpočinout od formálního dress codu. V takových situacích je na dotek příjemná a hřejivá dámská mikina tím nejlepším a nejpříjemnějším nápadem. 

Dámská mikina pro chladný večer 

I když se vám mikiny nelíbí, v některých situacích za ně těžko najdete lepší náhradu. Víkendový výlet na hory, grilování s přáteli, běhání v parku – když jsou chladné večery, teplá dámská mikina je tou nejlepší volbou. Neznamená to, že musíte nosit nevzhlednou neforemnou mikinu – v obchodě Ozonee najdete mnoho krásných, barevných modelů, které budou vypadat dobře v mnoha kombinacích! 

Které dámské mikiny si vyberete? 

Mezi našimi mikinami si najdou to své i ty nejnáročnější dámy. Máme vše, co by vás mohlo zajímat. Dámské mikiny se zapínáním na zip a přes hlavu, s kapucí i bez, se zajímavým potiskem a vcelku hladké. Můžete je nosit na mnoho způsobů: hladké a ležérní budou slušet i k sukni nebo šatům. Uvidíte sami – koupí mikiny se vám otevře zcela nové možnosti tvorby stylingu. 

Dámská mikina vypasovaná, zdůrazňující postavu 

Jediné, na co si musíte dát pozor, je to, jak oblečení přizpůsobit tvaru vašeho těla. Mikiny pro ženy jsou v mnoha barvách a střizích, které vám usnadní se rozhodnut. Pokud chcete zakrýt kila navíc v oblasti bříška nebo jiné nedostatky postavy, oversize mikina je tou nejlepší volbou. Stále velmi módní, vypadá nejlépe s užšími kalhotami, a proto v ní podle nás vypadá dobře každá žena! 

Důležitá je samozřejmě i barva nebo potisk. Pokud jste minimalistka, dámská mikina, po které sáhnete, by měla být hladká nebo co nejtlumenější. Takový model se také snáze sladí s ostatními prvky oblečení, zejména v zajímavých barvách. Když však rádi upoutáte pozornost, můžete sledovat trendy a sáhnout po některém z neonových odstínů nebo zajímavém potisku. Vždy se vyplatí vsadit na to, co se vám nejvíce líbí. 

V obchodě Ozonee na vás čekají dámské mikiny: levné, ale kvalitní modely, které vám dobře poslouží. V mnoha různých stylech, variantách a barvách – chceme oslovit každou ženu, proto jsme přesvědčeni, že i vás něčím zaujme. Srdečně Vás zveme k nákupu! 

Související…

Chcete si zatančit valčíček s medvědem? Pokud ne, dělejte hluk, nebo rychle zmizte
Hana Průšová

foto: Ozonee, zdroj: Ozonee