Rande s drahou polovičkou, posezení s kamarády, sraz s rodinou, studijní příprava se spolužáky, to vše lze spolu s piknikem ideálně kombinovat! Tato aktivita má však stále za sebou i tu stinnou stránku. K uspořádání takového pikniku se váže i nakupování, příprava, přepravování pokrmů a následné umývání použitého nádobí, přepravek a podobně. Wolt však přináší novinku v podobě dovozu jídla přímo na váš piknik!

Wolt znám již delší dobu a stejně tak dlouho využívám jejich služeb. Myslím, že všichni moc dobře známe, když člověk přijde po náročném dni z práce či ze školy, a poslední, na co má pomyšlení, je trávit hodiny času v kuchyni nad vařením a následně uklízením nádobí a kuchyně. Proto jsem velmi často využívala Woltu a nechávala si dovézt jídlo až domů bez starostí.

Koncept ve spojení Woltu a pikniku byl pro mě však překvapením. Nenapadlo mě, jak může být příjemné lehnout si na čerstvém vzduchu v mých oblíbených Riegrových sadech na deku vedle mé drahé polovičky a na pár kliknutí si objednat jídlo, které mi kurýr donese až pod nos. A jelikož jsem ve všem ráda v obraze, musela jsem to hned běžet vyzkoušet! Možností na objednání byla opravdu spousta! Na výběr v aplikaci je velké množství restaurací, brunchů, chlebíčků, tapas a všeho možného i nemožného. Pro milovníky vína, bez kterého si já osobně nedovedu svůj piknik představit, byla k dispozici i velká nabídka nejrůznějších vín či jiných alkoholických i nealkoholických nápojů.

Největší starostí u celého procesu bylo shodnout se se snoubencem na vhodném piknikovém menu. Následně už bylo vše zařízené doslova během pár kliknutí! Mezi odesláním objednávky a jejím doručením uběhla sotva půl hodinka. Mimochodem, během čekání na jídlo se můžete zabavit klikací výzvou, ve které se snažíte pokořit rekord Woltu – 65 kliknutí za pět sekund! V mém případě se rekord pokořit nepodařilo – skončila jsem na čísle 43, každopádně mě tato výzva zabavila na celou dobu do doručení.

Po necelé půlhodině nám zavolal kurýr, upřesnil si místo předání a přivezl nám to nejlepší, co námi vybraná restaurace nabízela. Hned po rozbalení bylo patrné, že jsme při objednávání měli opět velké oči a že tohle přeci nemáme šanci sníst. Omyl! Jídlo bylo výborné, skvěle připravené a ideální i pro nadšence sociálních sítí – velmi instafriendly! Nebyl tedy problém během našeho dvouhodinového dýchánku v parku sníst všechno, co nám bylo naservírováno.

Pikniků mám za sebou již hodně a žádný nechci znehodnotit, ale tento patří bezpochyby na první příčku všech mých pikniků! Skvělé jídlo, žádné starosti s nakupováním a přípravou, přehledné objednání skrze aplikaci na pár kliknutí, milý přístup kurýra a krásné připomenutí, že léto a pikniková sezóna ještě stále nekončí! Užijte si i vy záblesky babího léta a vyrazte na piknik s Woltem!