Na internetových stránkách Mamavolba.cz můžete do konce února hlasovat o nejlepší výrobky pro děti a rodiče. Zvolit si lze z produktů téměř padesátky značek, které se do projektu zapojily. A i když se anketa jmenuje MAMAvolba, tatínkové ani jiní rodinní příslušníci nejsou vyloučeni.

Hlasovat lze ve zjednodušeném hlasovacím formuláři pro všechny nominované kategorie, nebo ve formulářích, jež jsou na konci každé z kategorií. Tam lze připsat i slovní hodnocení nebo dopsat své favority.

Motivací k hlasování jsou i hodnotné výhry za více než 120 000 Kč od partnerů.

„Připravujeme i speciální hlasovací dny, proto se určitě vyplatí sledovat sociální sítě MAMAvolby,“ zmiňuje organizátorka a zakladatelka soutěže Michaela Švestková Červená. Ta dodává, že první myšlenku na založení podobné ankety měla už po narození dcerky, ale nakonec se k projektu dostala až po pěti letech. Pořád se ale drží stejné myšlenky: „Dát tápajícím rodičům ucelený seznam toho nejlepšího. Aby si vybrali na první dobrou.“

Motivací k hlasování jsou i hodnotné výhry za více než 120 000 Kč od partnerů. Po vyhlášení bude možné také soutěžit o vítězné výrobky. A soutěže o hodnotné ceny MAMAvolby se objeví i na Facebooku Flowee.

Související…

Co nám říkají děti žvatláním? Abychom na ně mluvili srozumitelně
Jan Handl

foto: Shutterstock, zdroj: MAMAvolba