V kategorii profesionálních hráček Klára zvítězila i přes méně vydařenou sezonu, kterou narušily zdravotní potíže. V příštím roce bude mít opět plnou kartu na LPGA Tour, kterou uhrála skvělým výkonem v závěru roku na kvalifikační škole.

„Sezona mi ukázala, že v hlavě nemusím mít žádné limity. Je to nový životní styl a kvalita turnajů a hráček je o dost vyšší. Byl to úžasný rok, hodně jsem poznala sama sebe, za což jsem vděčná,“ uvedla nejlepší česká profesionální golfistka po vyhlášení ve Slovanském domě. Ocenění pro ni bylo současně i krásným dárkem k „půlkulatým“ 25. narozeninám, jež Klára shodou okolností slavila ten samý den.

Devět let s Volvem

Partnerství švédské automobilky s první reprezentantkou České republiky v největší světové tour LPGA započalo již před devíti lety a trvá po celou její profesionální kariéru. Volvo tak bylo nejen partnerem slavnostního galavečera, ale rovněž jedním z prvních gratulantů oceněné sportovkyni.

Rozhovor s ambasadorkou Volvo Car Czech Republic o tom, kam se za roky vzájemné spolupráce posunula nejen její hra, ale také myšlení a celý život, jehož hlavní část se momentálně odehrává ve Spojených státech, je k přečtení na blogu eVOLVOlution.

Související…

Golfistka Klára Spilková: Už lépe zvládám, i když se mi nedaří. Jsem vděčná za to, co mám
Petra Doležalová

foto: Volvo Cars, zdroj: Volvo Cars