Operační postupy jsou čím dál přesnější, šetrnější a přizpůsobené každému klientovi. Základem úspěšného zákroku je důkladné vstupní vyšetření oční vady, ale i posouzení životního stylu. Je totiž důležité vědět, jestli je pacient aktivní sportovec nebo třeba profesionální řidič.

Může se ovšem ukázat, že pro klienta není laserová operace při řešení refrakčních vad vhodná či dostatečná. V tom případě může být východiskem implantace nitrooční čočky. Stále více očních specialistů provádí také plastické operace víček. A výhodou odborníků je i to, že díky své specializaci posoudí též dopad zákroku na váš zrak. Tyto operace se již běžně provádějí ambulantně, pouze při místním znecitlivění.

Vojenská zdravotní pojišťovna nově nabízí členům svého BeneFit Klubu slevu 15 % právě na laserové operace refrakčních vad i plastické operace očních víček.

A teď to nejlepší. Vojenská zdravotní pojišťovna nově nabízí členům svého BeneFit Klubu slevu 15 % právě na laserové operace refrakčních vad i plastické operace očních víček, a to v síti špičkových očních klinik Lexum, která má v Česku pět poboček.

Zdravá chůze v „bosých botách“

Další žhavou novinkou v BeneFit Klubu VoZP jsou slevy na barefoot obuv neboli „bosé boty“. Tvar podrážky barefoot obuvi kopíruje přirozený tvar chodidla a podrážka je velice tenká, aby se noha mohla mírně přizpůsobovat povrchu. Obuv je v oblasti prstů dostatečně široká. Při chůzi poskytuje člověk svým chodidlům příjemnou reflexní masáž, přitom se však není třeba bát píchání či tlačení jako při chůzi naboso. Povrch cítíte pouze jemně, můžete se tak bez újmy klidně projít třeba po ostrých kamenech.

Barefoot obuv má zkrátka komplexní pozitivní vliv na chůzi a pohyb.

Při nošení barefoot bot se správně zapojují svaly jak v chodidle, tak v celé noze. Chůze v nich ovlivňuje také zádové svalstvo, a tím správné držení celého těla. Podporuje tvorbu a udržení zdravé nožní klenby, správné rozložení váhy a zapojení všech prstů u nohou a měkké našlapování bez negativních dopadů na klouby. Barefoot obuv má zkrátka komplexní pozitivní vliv na chůzi a pohyb. Chcete bosé boty vyzkoušet i vy?

Nakupujte výhodněji

Žádný problém. Na webu Barefootmanie.cz najdete zdravou obuv pro muže, ženy i děti, na volný čas, do práce, do školy i do společnosti. Na horké léto i do zimy. S VoZP na tomto e-shopu výrazně ušetříte. Všichni členové BeneFit Klubu mají na Barefootmanie.cz exkluzivní slevu 12 % na celou nabídku barefoot obuvi. A pozor! Při nákupu značek Leguano, Zaqq a Froddo mohou využít dokonce slevy ve výši 15 %.

V BeneFit Klubu čeká spousta atraktivních slevových nabídek, ať už na léky, doplňky stravy či třeba na wellness pobyty v lázních.

Co je to vlastně ten BeneFit Klub? Jde o program slev a výhod pro klienty Vojenské zdravotní pojišťovny. Členem může být každý klient bez ohledu na délku pojištění. Čeká tam na něj spousta atraktivních slevových nabídek, ať už na léky, doplňky stravy či třeba na wellness pobyty v lázních. A to vše bez zdlouhavého sbírání bodů nebo kreditů. Být s námi se zkrátka vyplatí od prvního dne.

VoZP nabízí kvalitní a dostupnou zdravotní péči, skvělé preventivní programy, moderní komunikaci, pobočky po celém Česku a mnoho benefitů navíc. Přihlásit se je možné právě teď. Ale pospěšte si, přestupní období, ve kterém lze aktuálně změnit zdravotní pojišťovnu, končí 30. září.

Související…

Mariánské Lázně: Proč je dobré pečovat o historii stejně jako o klienty
Ivan Verner

foto: Shutterstock, zdroj: BeneFit Klub VoZP