V květnu zaujme tradiční místo v přehlídce špičkových hotelů v Mariánských Lázních i Hotel Svoboda, který se už pro letošní sezonu po důkladné rekonstrukci opět otevře veřejnosti. Vysoký komfort ubytování a léčebných procedur obohatí nový bazén s nevšedním interiérem a novou kuchyní. 

Nové prostory nabízejí nový komfort


Spa Hotel Svoboda bude slavnostně znovuotevřen 12. května. Do klidné části Mariánských Lázní v Chopinově ulici, kde se hotel v blízkosti přilehlého Geologického parku i lázeňského centra se známou kolonádou a Zpívající fontánou nachází, přibudou noví hosté. Ocení větší dávku pohodlí, které jim rekonstrukce přinese.

Nový bazén i interiér

Tříhvězdičkový hotel je součástí komplexu architektonicky kouzelných budov, k nimž náleží ještě dům Margareta a Palladio. Dohromady nabízejí přes 130 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů kategorie Komfort, ale hlavně bohatou škálu lázeňské péče a wellness, jejichž možnosti od května rozšiřuje zrekonstruovaný bazén s vířivými proudy. 

Nově zrekonstruovaný bazén s vířivými proudy


Aby se návštěvníci cítili co nejlépe, došlo k proměně interiéru, který získal atraktivní a zajímavý vzhled. Součástí zrekonstruovaného lázeňského centra Palladio je také sauna, parní lázeň a whirpool s relaxačními lehátky. Investice do zkvalitnění a zkrášlení hotelového komplexu jsou součástí rozvoje – v roce 2014 bylo v budově Palladio zrekonstruováno léčebné oddělení a vybudovány nové pokoje kategorie Komfort. Došlo i na výměnu výtahu a vytvoření bezbariérového přístupu k minerálním koupelím.

Vlastní pramen

Vzhledem k tomu, že má hotel svůj vlastní zdroj Josefova pramene, jednoho z nejkvalitnějších pro vysokou koncentraci CO2, byl rozšířen počet minerálních kabin a nové úpravy se dočkala pracoviště slatinných zábalů. Významné vylepšení zázemí hotelu Svoboda najdeme v kuchyni. Mistři kuchaři budou připravovat své bohaté menu na zcela novém zařízení a ve stylově obnoveném interiéru. 


Výsledkem rekonstrukce je také krytý spojovací koridor a Lobby bar. K dispozici je společenská místnost s kulečníkem a  dětským koutkem. Internetový koutek u recepce je  pro hotelové hosty zdarma.

Související…

Nejluxusnější hotely světa. Víme, kam jezdí na dovolenou horních deset tisíc!
Jana Tobrmanová Čiháková

Slavnostní znovuotevření Spa Hotelu Svoboda a přináležejících budov přináší všem jeho hostům širokou paletu benefitů hotelového komplexu: vynikající umístění v klidu lesoparku, komfortní ubytování. Na autobusovou zastávku Kolonáda je to 50 metrů a tři kilometry od hotelu leží golfový klub Royal. Širokou nabídku kuchyně a příjemné prostředí restaurace Carlton, vlastní zdroj léčivého Josefova pramene a především nový bazén a interiér léčebného centra ocení náročnější klienti, páry i rodiny.

foto: Spa Hotel Svoboda, zdroj: Spa Hotel Svoboda