Láska ke koním, to je doslova životní styl. Patří k němu víc než jen ježdění. Je to i jezdecká móda, která nám umožňuje při ježdění dobře vypadat, cítit se pohodlně a navíc zvyšovat své výkony. Hledáte-li skutečně to nejlepší pro ježdění, nabídne vám to specializovaný obchod a současně e-shop Equestrians. V sortimentu najdete vše pro jezdce i pro koně.

Firmu lze přirovnat k iPhone X mezi telefony nebo k Rolls Royce mezi auty. Značky v sortimentu jsou skutečně těmi nejprestižnějšími a všemu dává korunu perfektní zákaznický servis, na kterém si v Equestrians zakládají. Vyplatí se sledovat i občasné slevové akce. Právě nyní probíhá jedna z nich. A možná vás právě ona motivuje k tomu, abyste začali i vy jezdit v tom nejlepším vybavení.

Akce trvá do 27. ledna

Nyní máte možnost se slevou až 25 % nakoupit oblečení prestižních značek pro jezdce Cavalleria Toscana, Samshield a Ariat. Se slevou dokonce 35 % pak e-shop prodává značky Pikeur, Equiline, Spooks, Busse a Horze. Snížení cen se vztahuje na sortiment nezlevněného oblečení (ne na perka nebo boty). Akce probíhá do 27. ledna 2019.

Ježdění v teplácích nebo v leginách si nikdy neužijete tak jako ve stylových rajtkách.

Až do 27. ledna trvá i další akce. Možnost nákupu 1+1 zdarma, přičemž jako zákazník zdarma získáte levnější zboží z nakupované dvojice. Akce platí pouze na zboží, jež má e-shop skladem.

Proč investovat do luxusu

K jízdě na koni patří neodmyslitelně jezdecký styl. Ježdění v teplácích nebo v leginách si nikdy neužijete tak jako ve stylových rajtkách. Řešením však nejsou ani levné rajtky. Ty kvalitní vydrží, i když jsou při ježdění namáhány. Navíc jsou z funkčních materiálů a pomohou vám cítit se pohodlně, příjemně, a dokonce zvýšit váš výkon. Mají funkční střih i materiál. Obvykle jsou antibakteriální, vyrobeny z bi-elastického materiálu. A například kvalitní rajtky Cavalleria Toscana nabízí i UV ochranu.

Cavalleria Toscana nabízí trička z prodyšných rychleschnoucích materiálů.

Tato prestižní italská značka, která se specializuje právě na jezdecké oděvy, vyrábí z funkčních materiálů i další části outfitu pro jezdce. Laik bude nejspíš předpokládat, že se při jízdě na koni ani nezapotí a že je to takový, pokud jde o jezdce, líný sport. Ale opak je pravdou.

Pokud chcete dát svému ježdění skutečně styl a postoupit na další level, vyberte si profesionální oblečení ze sortimentu Equestrians


Proto by každý, kdo to s tímto sportem myslí vážně, měl investovat i do kvalitního jezdeckého trička nebo košile. Cavalleria Toscana nabízí trička z prodyšných rychleschnoucích materiálů. Podobně jako rajtky jsou i ony bi-elastické, antibakteriální a poskytují rovněž ochranu před UV zářením.

Samshield od hlavy až k patě

Francouzská značka jezdeckých oděvů Samshield vnáší do ježdění pravou francouzskou noblesu. Stačí se podívat třeba na jedny z rajtek prodávané pod jménem Adele. Tyto luxusní dámské rajtky zdobí úchvatná aplikace ze Swarovski krystalů na levé straně kalhot. Rajtkám nechybí grip na kolenou a pohodlí zajišťuje i vysoce kompresní materiál, který ochrání vaše holeně.

Žádná hodina života není ztracena, pokud ji strávíte v sedle.

Určitě se vám zalíbí i jezdecká trička této značky. Třeba závodní tričko Samshield Sixtine2 má nádherné drobné puntíky a rovněž ho zdobí aplikace ze Swarovski krystalů.

Equestrians: Nejlepší pro jezdce i pro koně

Firma prodává celou řadu velice kvalitních značek. Součástí zákaznického servisu je i fundované poradenství. Odborný tým z Equestrians dělá vše proto, abyste se i vy stali fanoušky motta Sira Winstona Churchila: „Žádná hodina života není ztracena, pokud ji strávíte v sedle.“ Pokud chcete dát svému ježdění skutečně styl a postoupit na další level, vyberte si profesionální oblečení ze sortimentu Equestrians. Nyní je koupíte se slevou jak v kamenné prodejně v Praze 5 – Radotíně, tak v e-shopu.

Související…

Kde si doktor neví rady, tam ještě pořád může pomoct kůň
Milada Kadeřábková

Další zajímavostí, se kterou Equestrians vstoupila do nového roku, je  vlastnictví značky Dance&Jump. Značku, prodejnu i e-shop společnost odkoupila od původní majitelky, jezdkyně a české reprezentantky Barbory Tomanové. Ta bude samozřejmě i nadále s Equestrians spolupracovat. Určitě se při nákupu podívejte i na tento sortiment.

foto: Shutterstock, zdroj: Equestrians