Firmy si stěžují, že většina absolventů vysokých škol není vůbec připravena pro praxi. Studenti Vysoké školy obchodní v Praze jsou na tom jinak. Nestudují se tu obecné obory, ale velice úzce zaměřené programy, které studenty připraví pro jednotlivá odvětví. Pro podniky a firmy jsou studenti VŠO perfektně připravení a je o ně skutečně velký zájem už během samotného studia.

Co vše lze studovat?

Vysoká škola připravuje pracovníky a podnikatele pro oblast cestovního ruchu. Díky studiu budete mít velkou šanci velice rychle obsadit dobrou pozici v managementu některého z podniků cestovního ruchu nebo v marketingu mezinárodního podniku. Máte možnost studovat Cestovní ruch, Management cestovního ruchu a Průvodcovskou činnost v cestovním ruchu na vysoké škole cestovního ruchu.

Související…

Škola nesmí v dětech zabíjet kreativitu, ta nás odlišuje od strojů
Jaromír Hasoň

Velice žádaným oborem je Rozvoj lidských zdrojů. České firmy se stále častěji potýkají s nedostatkem zaměstnanců. Jejich nábor i motivace jsou pro fungování firem klíčové. Proto i firmy, které dříve neměly své HR oddělení, již k problému přistupují sofistikovaněji. O absolventy tohoto oboru je proto mezi firmami velký zájem.

Na Vysoké škole obchodní v Praze lze začít studovat již od února 2019.

VŠO vychovává rovněž pracovníky pro letecký průmysl. Vystudovat na škole totiž můžete obory Služby v letecké dopravě a Management leteckých podniků.

Nečekejte do příštího roku

Nenastoupili jste ke studiu od října? Nečekejte další rok. Na Vysoké škole obchodní v Praze lze začít studovat již od února 2019. Od podzimu pak navážete plynule na studium druhého semestru. Škola nabízí tříleté bakalářské programy, bakalářské studium pro absolventy vyšších odborných škol i navazující dvouleté magisterské studium.


Letní semestr 2018/2019 začíná 18. února 2019. Tak nepromeškejte svoji šanci konečně začít studovat vysokou školu, která vás bude bavit.

foto: Shutterstock, zdroj: Facebook vysoké školy obchodní