Co hýbe světem erotiky v roce 2018? Umělé panny s umělou inteligencí, virtuální realita, sofistikované sex parties, klonování penisu nebo veganské kondomy.

Vzpomínáte na film Stepfordské paničky? Manželky obyvatel malého městečka prošly menší lobotomií a rázem se z nich staly krásné, usměvavé a poslušné ženušky (pozor!) na dálkové ovládání. V roce 1972 sci-fi, dnes realita. Umělé krásky nemají menstruaci, hormonální výkyvy a nestane se jim, že si nestihnou oholit nohy. Nemají názory, nálady a neodmlouvají. Nejnovější modely, které přináší rok 2018 jako žhavou novinku, mohou být navíc vyhřívané (v jakých partiích, to je jen a jen na vás). Takže se muži nemůže stát, že by k němu byla jeho nová ideální žena chladná.

U umělé krásky s umělou inteligencí na neoholené nohy nenarazíte. Ani na nevhodné názory nebo odmlouvání.

Co se týče fyzičky, jsou umělé panny opět ve výhodě. Končetiny dovedou udržet nekonečně dlouho v pozicích, se kterými by i každodenní návštěvnice fitka měla problém, a bezduché výrazy ve tvářích jsou v době supermoderních technologií už také minulostí. Nejnovější (a nejdražší) umělé krásky jsou totiž obdařeny i umělou inteligencí. Dovedou obratně lichotit, chválit, a být tak svým majitelům ideálními společnicemi. Útěchou nám ženám z masa a kostí může být, že umělé krásky (zatím) neumí rodit děti a že nejsou zrovna zbožím běžně dostupným v supermarketu. Otázka ovšem je, kdo první vymyslí server na „sdílení“ těchto společnic. Bude to chtít jen velký sklad, který může zároveň sloužit i jako dům hrůzy.

Virtuální realita

Bryony Coleová, moderátorka oblíbeného podcastu Future of sex, přišla s tímto formátem právě kvůli vzniku virtuální reality. „V LA jsem v roce 2016 potkala dva chlápky, kteří mluvili o virtuální realitě a sexu. Prý stačí nasadit si brýle, rozhlédnout se a voilá, budou ve vířivce se třemi supermodelkami.“ To vedlo dnes slavnou moderátorku k zamyšlení. Jde o novou úroveň sexuálního prožitku, to bezesporu. Jaký však bude mít virtuální realita vliv na naše životy za pár let, až nepůjde o výstřelek určený bohatým, ale o běžně dostupnou službu či produkt? Budou spolu lidé za pár let normálně souložit, nebo to nechají na svých „vylepšených virtuálních já“? A co to udělá s mezilidskými vztahy?

Virtuální realita je sexy. Co ale udělá s mezilidskými vztahy a „normálním“ sexem?

„Ukázalo se, že virtuální realita má mnoho etických a psychologických důsledků, dá se na ni snadno vytvořit závislost,“ konstatuje Coleová. „Trend virtuální reality je a bude na vzestupu, protože svět, v němž žijeme, je stále bláznivější a více stresující. A svět virtuální reality je symbolem útěku před realitou, reálnými lidmi, vlastními nedostatky, vztahy a problémy.“

"Naklonovaný" penis

Sexuální trendy reagují nejen na nálady (ve společnosti), ale například také na potřeby a požadavky veganů. Jste-li veganem, vězte, že existuje veganský lubrikant, jehož výroba neohrožuje ani nikterak nevyužívá zvířata, a vy si tak můžete užít sex bez výčitek. Třeba s klonem penisu svého partnera. Ten si zase můžete vyrobit ze speciální sádry, jež je k dostání za pouhých 40 dolarů.

Pokud si odlitek partnerovy chlouby nechcete jenom vystavit na noční stolek, můžete ho poslat na klonovací centrálu a za pouhých 19.95 dolaru obdržíte umělý penis vyhotovený přesně dle odlitku. No, nekupte to...

Let´s have a sex party tonight

Pokud nejste fanoušky virtuální reality a preferujete reálné zážitky s lidmi z masa a kostí, je pro vás sex party to pravé. Sex parties už nejsou tabu, ale naopak trendem. Účast na nich patří ke společenskému statusu. Uzavírají se na nich obchody, probíhají obchodní jednání a networking.

Sex party jsou trendem především mezi společenskou smetánkou.

Čtěte také:

Nástup robosexuálů: Vědci učí roboty milovat
O gruppensexu a sexistických firmách v Silicon Valley – 1. díl
O konzervativních milovnících gruppensexu v Silicon Valley - 2. díl
Sex otvírá dveře v Silicon Valley – 3. díl

A kdo udává trendy v roce 2018? Podle serveru Womenshealth.com jednoznačně Emma Sayleová, zakladatelka legendárního klubu a sítě erotických služeb Killing Kittens. „Spíše než jen klasické party děláme stále více zážitkových událostí – kabaretních nocí a erotických večírků, společně s workshopy, sex coachingem, sex víkendy nebo kurzy nahé jógy,“ říká slavná sex byznysmenka. „Je to nová éra sex parties, kdy nejde jenom o grupáč, ale o vědomé zkoumání sexuality, posouvání hranic a zkoušení nových věcí.“

Pokud ale nemáte závratné jmění, nebo zrovna neoplýváte omračující krásou, do této uzavřené společnosti se nedostanete. Pro vstup do trendy sexuální společnosti musíte vyplnit vyčerpávající dotazník a samozřejmě poslat fotografii. Když vás tedy například mama Emma neshledá vhodnou kandidátkou či vhodným zámožným kandidátem, máte prostě smůlu. Ale nezoufejte, ani klasická swingers party není k zahození. A v roce 2018 už nebudete za její návštěvu vnímáni jako sexuální devianti, ale jako trendy, cool a open minded jedinci. Tak hodně štěstí s plastem, ve virtuální realitě nebo naživo na party.

foto: Shutterstock, zdroj: WomensHealth