Rozlehlý park Košíře-Motol, který navazuje na vznikající rezidenční areál, tvoří unikátní spojení městského života a přírody. Rodinné domy v dispozicích 4+kk nebo 5+kk jsou díky všudypřítomné vegetaci odstíněny od ruchu velkoměsta, přestože se nachází v těsné blízkosti centra Prahy.

Historické jádro je skvěle dopravně dostupné a samotné okolí nových domů na Praze 5 je plně občansky vybaveno.

Budoucí obyvatelé top‘ rezidence Pomezí se mohou těšit na kilometry cest a stezek, které začínají hned za jejich domovy. Jedinečné umístění nových domů přímo vybízí k rannímu joggingu v lesoparku Cibulka nebo odpolední procházce s kočárkem na vrch Vidoule. Bydlení v zeleni aktivně podporuje zdravý životní styl a je ideální pro všestranný rozvoj dětí.

Dětské radovánky na zahradě

Nic nerozzáří dětské oči víc než čerstvě napadaný sníh. Jedním z nezapomenutelných okamžiků zimy bývá moment, kdy děti vyběhnou ven a začnou stavět sněhuláka. Zahrady řadových domů v Praze-Košířích proto poskytují dostatek prostoru pro celou skupinu sněhuláků i pořádné iglú. Prostor vlastní zahrady je pro ratolesti bezpečnou zónou, kde si mohou naplno užívat hry a rozvíjet svou kreativitu pod širým nebem.


V top‘ rezidenci Pomezí se plní nejen přání dětí, ale i dospělých. Svažující se část zahrady se dá využít jako zahrádka s čerstvými bylinkami, ambicióznější majitelé mohou pomýšlet i na vinohrad. Stačí na jaře vysadit vinnou révu a splnění snu o vlastním vínu je jen otázkou času. V nabídce jsou nyní rodinné domy s užitnou plochou až 223 m2, jejichž dokončení je plánované na rok 2023.

Související…

I město může být místo pro skvělé lidi: 10 tipů, jak se v něm cítit líp než doma
Klára Ponczová

foto: top‘ rezidence Pomezí, zdroj: top‘ rezidence Pomezí