Už příští víkend, konkrétně 22. až 23. září, se Výstaviště v pražských Holešovicích zaplní příznivci zdravého životního stylu. Na Festivalu Evolution si můžete užít nákupy, ochutnávky skvělého jídla, prezentace kosmetiky nebo navštívit některý z festivalových programů pro celou rodinu. My pro vás máme poslední kolo soutěže o vstupenky na festival a tentokrát také o produkty firmy NATU. Soutěžit můžete až do středy 19. září.

Související…

EVOLUTION: Marian Jelínek a teorie o zóně
Ctirad Hemelík

NATU nabízí to nejcennější z přírody, tedy stoprocentní čisté přírodní produkty. Zakládá si na prvotřídní kvalitě, ověřeném původu surovin a ruční výrobě. V portfoliu NATU najdete jednoporcové superkaše plné superpotravin, ořechová másla, křupavé a lahodné granoly, sušené plody a doplňky stravy v BIO kvalitě.

V posledním kole soutěže můžete vyhrát produkty firmy NATU




Výběr toho nejlepšího z NATU produktů nyní můžete získat i vy. V balíčku najdete superkaši lucumu s goji a ananasem, arašídový krém s malinami, osvěžující BIO kokosovou vodu, mrazem sušené mango, Granolove s chilli a čokoládou, Mini Mix s moruší a pečené kokosové chipsy s neodolatelnou příchutí slaný karamel. Více produktů najdete na www.natu.cz.

Soutěžit můžete ZDE.

Více než 200 vystavovatelů

Na zářijovém festivalu se představí více než 200 českých i zahraničních vystavovatelů s produkty a službami zaměřenými na bio styl, eko trendy, zdravý životní styl a osobní rozvoj. A pozadu nezůstane ani programová nabídka, během dvou dnů vystoupí přes 120 účinkujících a přednášejících, zájemci si vyzkouší nejrůznější cvičení posilující tělo i mysl a ve festivalovém programu najdou zajímavé přednášky, workshopy a lekce inspirativních osobností.

Více než 200 vystavovatelů a na 120 přednášejících. Tak bude vypadat zářijový Festival Evolution

Odborníci poradí, co dělat, když vás bolí záda, máte migrény nebo se příliš stresujete, nutriční poradci se zaměří na správnou výživu a doporučí vám, jak se vyhnout rizikům současného způsobu stravování. 

Seznámíte se se zajímavými technikami práce s tělem i vědomím.

A protože nestačí mít jen zdravé tělo, ale musíme pečovat i o mysl, nebudou chybět koučové, psychologové, terapeuti, pedagogové a odborníci na osobní rozvoj, kteří poradí, jak na sobě pracovat a jak zlepšovat nejen své výkony, ale i svou pohodu. Seznámíte se se zajímavými technikami práce s tělem i vědomím, dostanete návody na jednoduché postupy a metody, které vám pomohou aktivovat a poslat do světa svůj talent.

foto: Festival Evolution, zdroj: Festival Evolution