Na subredditu r/ask někdo položil jednoduchou otázku – co dělá muže špatným v posteli? Zní to banálně a pravděpodobně o tom přemýšlí spousta žen i mužů. Nicméně při letmém pohledu na internet zjistíme, že se mužským výkonům v sexu příliš mnoho pozornosti nedostává.

Jak to ale tak na redditu bývá, lidé jsou pod rouškou anonymity často velice upřímní, a tak se nestydí sdělit i věci, které se na jiných sítích nevidí. Tady jsou některé z charakteristik, které dle diskutujících dělají z muže v posteli nešiku. 

1. Dělá něco i přesto, že jste mu vysloveně řekli, aby to nedělal

Nebo na druhou stranu nedělá to, o co jste ho požádali, aby dělal. „Měla jsem přítele, který mě vůbec neposlouchal, a když potřetí udělal i přes moje prosby, ať se toho vyvaruje, jednu velmi otravnou věc, doslova jsem zařvala: „Co to sakra děláš?“ To ho natolik vyvedlo z míry, že konečně přestal,“ svěřuje se jedna z diskutujících.

2. Příliš rychle se udělá

Párkrát je to v pořádku, pokud se to opakuje pravidelně, tak je to problém. Chlap, který skončí příliš rychle, znamená, že žena pravděpodobně nedosáhne orgasmu, nebo bude pod tlakem, aby vyvrcholila rychle.

Sex je dávání a braní, přesto někteří vnímají tento akt jako jednosměrnou ulici k orgasmu.

3. Je duchem jinde

Možná jste evidentně na pokraji vyvrcholení, a on náhle změní polohu či tempo. Je jedno, jestli má skvělou výdrž a dokáže souložit 55 hodin v kuse. Pokud během sexu nevěnuje pozornost své partnerce, je mu to všechno k ničemu. 

4. Myslí jen na sebe

Podle několika redditorů je sobecké dělat si, co chcete, aniž byste se zeptali, jestli je to v pořádku. Nejhorší dle nich je, když spolu sexuální partneři nekomunikují nebo nerespektují hranice toho druhého. Sex je dávání a braní, přesto někteří vnímají tento akt jako jednosměrnou ulici k orgasmu.

5. Nemá fantazii

Stejný zápal, ve stejný čas, na stejném místě, se stejnými polohami, úkony i sprostými slovy. Vždy přesně víte, čím začne a co bude následovat. Ničím vás nepřekvapí a ani nepotěší.

6. Klade příliš mnoho otázek

„Jeden kluk se mě jednou na něco ptal každých pár vteřin. Souhlas je velmi důležitý, ale ptát se každou chvilku, jestli jsem s polohou spokojená, už asi tolik ne. Sexting je pro mě skvělý způsob, jak předem zjistit trochu víc o tom, co někdo chce. Díky tomu je samotný sex plynulejší,“ uvedla jedna diskutující.

Je jedno, jestli má skvělou výdrž a dokáže souložit 55 hodin v kuse. Pokud během sexu nevěnuje pozornost své partnerce, je mu to všechno k ničemu. 

7. Nebuduje napětí a nemá rytmus

Sex nemusí být doslova jako tanec, ale měl by mít nějaký rytmus. Věci se musejí přirozeně vyvíjet a budovat. Asi tedy není úplně ok najednou přejít z pomalého pohybu do prudkého ataku. Dokonce i spontánní sex by měl mít nějakou gradaci.

8. Na nic se neptá

Pokud chce jeden z partnerů v sexu vyzkoušet něco nového, měl by předem tomu druhému o svých touhách říct a zeptat se, zda s tím souhlasí. Není to jen o tom podívat se na video a pak to prostě zopakovat. 

9. Naštve se pokaždé, když mu řeknete, aby dělal něco jinak

A pak řekne: „Ale všechny ostatní ženy, se kterými jsem spal, si tohle užívaly.“

Související…

Chcete opepřit svůj intimní život? Vyzkoušejte techniku Karezza
Milada Kadeřábková

foto: Shutterstock, zdroj: Reddit.com