„Na Colours jsem podruhé a poprvé na všechny dny. Je to pro mě tady relax, ve Varech jsem makal každý den do pozdních hodin. Ráno vrátit zapůjčené šperky a hned nato oblékat 10 lidí, tady v Ostravě můžu spát do tří do odpoledne, pak se najím a jdu zase na koncerty, to je pro mě příjemná změna,“ svěřil se oblíbený návrhář českých VIP, který čas na festivalu v Ostravě trávil ve společnosti svých přátel, včetně herečky Patricie Pagáčové.

Lukáš Macháček s přáteli na Colours. Zdroj: Medialist


V Ostravě si tak nenechal ujít celou řadu koncertů českých i zahraničních hvězd a užíval si často party až dlouho do noci. „Největší zážitek byl asi koncert amerického rappera Macklemora, který jako jeden z mála těch největších hvězd nakonec letos dorazil, a pak taky set DJ NobodyListena, na který jsem zašel do glo clubu, to jsme si strašně moc všichni užili, byla tam neskutečná atmosféra,“ podělil se o své highlighty Lukáš.

Z Colours zamířil na krátkou dovolenou do italského Říma, kde vedle odpočinku bude možná čerpat také inspiraci, protože hned v srpnu začíná pracovat na své nové podzimní kolekci, kterou chystá představit v listopadu a bude určitě patřit k velkým událostem v českém módním světě.

Související…

Emma Smetana se na Colours odvázala! Líbačka proběhla přímo na podiu
Komerční článek

 

foto: Medialist, zdroj: Medialist.cz