Jedna z věcí, která je ve světě online fajn, je jeho nafukovací schopnost. Díky bohu za ni. Je toho totiž hodně, co bychom ještě chtěli. Tak například kdybychom Flowee vydávali jako tištěný měsíčník, jen články by nyní zabíraly 480 stran a po pravdě – moc si nedokážu představit, jak by takovou bichli vláčelo všech 355 000 pravidelných čtenářů.

Nehledě na to, že by se tam nedala dát další třetina informací, která se ukrývá v našich videorozhovorech, videoreportážích, audionahrávkách, akcích v kalendáři, horoskopech, webinářích a online seminářích, které pro vás aktuálně připravujeme, nebo všechny produkty v eshopu, jehož spuštění je na spadnutí.

Flowee posádka se za poslední 2 měsíce rozrostla o další dva členy, přestěhovala do nových prostor a vytvořila natáčecí studio a střižnu. A pořád je to málo. V současné době hledáme dalšího „kamaráda“, který by nám pomohl s produkcí, člověka organizačně schopného s příjemným vystupováním a dalšího redaktora do týmu, který je zapálený pro ekologická témata a sféru osobního rozvoje a spirituality.

Nemusíte být ani tak skvělí tanečníci jako ti, kteří tu už jsou, ale požadujeme, aby vás to s námi bavilo 😊 My vám za to můžeme slíbit zajímavý rozhled a redakci, která vážně „maká“, ale nebere vše úplně navážno.

A ano. Slibujeme, že si před vaším nástupem také uklidíme na stolech.

Takže, kdybyste měli chuť, neváhejte nám napsat na info@flowee.cz a do předmětu zprávy nám vždycky napište název pozice, o kterou máte zájem.

Budeme se těšit!