Je tady další díl pořadu Odemkněte potenciál svých dětí. A protože objevení jejich silných stránek souvisí zároveň i s jejich šťastnou budoucností, připravili jste si pro naše odborníky opět spousty dotazů, které vám vrtají hlavou. Globální stratég a kouč Jan Mühlfeit odpoví spolu s lektorkou Kateřinou Novotnou na ty nejzajímavější z nich.

Jan s Kateřinou prozradili i to, že o odemykání dětského potenciálu připravují společnou knihu. V ní se dozvíte například o rodičích známých osobností, kteří se rozvoji potenciálů vlastních dětí věnovali intuitivně.

"Maminka Davida Svobody, olympijského vítěze v pětiboji, má ještě další dva syny - mistra světa v triatlonu a šéfa velké IT firmy. Když jsme se s ní o výchově bavili, řekla nám, že vždy, když potřebovala něco udělat, musela kluky něčím zabavit. A to je vlastně přesně ono. Intuitivně vyhledávala jejich talenty, museli fungovat jako tým a ještě navíc to bylo opřeno o férovost," prozradil Jan Mühlfeit. 

Nevíte, jak pomoci dětem překonat nervozitu a stále se zvyšující tlak či stres? A jak moc je pro děti důležité mít dobré vzory? To vše zjistíte v našem videu. Další dotazy můžete směrovat na email redakce@flowee.cz