Archiv 2017




Vojtěch Žák

„Krávy mají dobrou paměť a řadu emocí. Vytváří si vztahy. Viděl jsem je dokonce plakat,“ řekl farmář Jay Wilde. Když...

Andrea Cerqueirová

A pak budou brečet, až tu nebudu… řekla Luba Skořepová při jednom ze svých stesků nad tím, že jí nikdo nezavolá a sama...

Martina Linhartová

Červené burgery jsou tou správnou volbou, když si chcete trochu odpočinout od masa a zároveň tělu dopřát o trochu víc...

Michal Jenček

Jestli vás letos ještě nikdo nenachytal na švestkách, pak jich určitě máte doma velkou zásobu. Pokud se je všechny...

Vladimír Ekart

Miluju cestování. Připadá mi, že cestování nám rozšiřuje obzory. Ukazuje nám, jak svět vypadá a může vypadat z jiného...

Lenka Zajícová

Dřevo, snadno dostupný materiál z matky země, který je lidstvem hojně využíván už odnepaměti. Primárně sloužil pro...

Lucie Osmanská

Uzené maso patří v české kuchyni k oblíbené pochoutce. Kouř při samotném uzení s sebou však přináší řadu rizik....

ESO travel

Přezdívá se mu palác nad oblaky a jeho monumentálnost bere dech. Tím spíš, že palác Potála vyrostl v nadmořské výšce,...

Nést si životem trauma z dětství nebo z minulosti je těžké břemeno, jehož se mnozí nikdy nezbaví. Břemeno, které vám...