Rozhovory
Tomáš Svoboda
Chipsy, tukové rohlíky a sladká limča. Jak si Češi zadělávají na tlouštíky
Rodák z Litomyšle pro sebe kulturu těla i ducha objevil už v době, kdy se valná část populace snaží pokoutně z...
Reklama
Zdeněk Strnad
Matěj Hollan: Žádná země na Čechy v chlastání ani zdaleka nemá
Když se řeknou „adiktologické služby“, lidé si v lepším případě neumí moc představit, co to znamená, v horším případě...
Reklama
Tomáš Svoboda
Z legendárního baru vás vyprovodí Průstřel hlavy, s kocovinou pak pomůže Prérijní ústřice
Co si dnes dáte k pití? Otázka, která může zaskočit nerozhodné. V tradičním Bugsy's to ale může fungovat i jinak....
Reklama
Milada Kadeřábková
„Ty nejsi moje máma!“ Jak se sžít s dětmi, které nejsou vaše? Žárlivost, konflikty a ztráta iluzí
„Zamilovala jsem se. Konečně je to ten pravý. Ale má děti. Tak to už ho nechci...“ Podobným rozjímáním začal příběh...
Milada Kadeřábková
Klára Issová otevřeně o emocích i terapiích: Perfekcionismus je neúcta k sobě samé
Klára Issová, úspěšná česká herečka s hlubokýma očima, o sobě říká, že vždycky byla hodně citlivá a všechno hodně...
Reklama
Milada Kadeřábková
Vznik nedorozumění i osobnosti. Jak řeč, kterou mluvíme, ovlivňuje naše vnímání světa?
V jednom starším rozhovoru pro rádio Wave rozebírala psycholingvistka Anna Marklová zajímavou myšlenku, že jazyk...
Milada Kadeřábková
Když chlap nepřekonává sám sebe, není to žádný chlap, říká kouč
„Vždycky jsem chtěl od života něco víc a pořád jsem hledal způsoby, jak toho dosáhnout. A i když jsem býval hodně...
Tomáš Svoboda
Držitel ocenění Forbes 30 pod 30 Robert Sovík: Ze Sparty k vlastnímu byznysu v USA
Skloubit vrcholový sport a středoškolské vzdělání by rádo dokázalo mnoho českých studentů. Ne vždy se to ale daří, a...
Jan Müller
Jak se z šampiona v thaiboxu stane vegan? Pít mléko je ještě horší než jíst maso
Můj jmenovec Jan Müller je o hlavu vyšší, pětačtyřicet kilo těžší a o rok mladší. Já Pražák, on Brňák. Já amatérský...
Načíst další články