12. 5. 2017
Gourmet

Jak moc se lišilo složení jídelníčků našich pra pra předků od těch našich? A co jejich stravovací návyky? Jedli zdravěji než my, nebo jsme na tom...

3. 5. 2017
Zdravá strava

V posledních letech se obliba topinamburu hlíznatého stále více šíří mezi lidmi, kteří se zajímají o zdravou stravu. Stejně tak, jako se samotná...

3. 5. 2017
Design

Barvy působí na lidskou psychiku více, než bychom si mysleli, o tom není pochyb. Ale věděli jste, že si jejich pomocí můžete doma vytvořit tak...

2. 5. 2017
Gourmet

V květnu, jak už napovídá název tohoto jarního měsíce, je příroda plná rozmanitých barev a vůní. Všechno kolem kvete a je plné života. Některé druhy...

24. 4. 2017
Zdravá strava

Jarní sezóna není bohatá na ovoce či zeleninu vhodné k zavařování, ale oproti tomu bylinek najdete všude plno. A mít doma v zásobě několik...

8. 4. 2017
Gourmet

Nakládat, zavařovat, zkvašovat či jinak konzervovat všelijaké potraviny lze v každém ročním období. Navíc bez chemie. Chcete se to naučit?

22. 3. 2017
Gourmet

Chléb patří do našeho jídelníčku téměř neodmyslitelně. Vlastní voňavý bochník si můžete uhníst rukama a upéci v troubě pro občasné zpestření...

21. 3. 2017
Wellness a relax

Černý odrazí stinné stránky, zelený podpoří vaše zdraví a růžový do vašeho života vnese harmonii. Poznejte kameny trochu jinak než jako talismany,...

20. 3. 2017
Gourmet

Byliny, které většina z vás zná jako léčivky nebo plevel a rostou všude kolem, mají velké uplatnění i v kuchyni. Byla by škoda nevyužít jejich...