Nejen o novém produktu Smrkáček hovoří exkluzivně pro Flowee Jan Vokurka, zakladatel a jednatel společnosti Kitl, která se snaží „prošlapávat“ nové směry svými kvalitními léčivými výrobky.

Firma zabývající se prodejem léčivých nápojů je pojmenována po slavném horském léčiteli Kittelovi, který v Čechách žil v 18. století a zakladatele inspiroval svými recepty i informacemi.

„Snažíme se vyrábět léky, které chutnají, a nápoje, které léčí. Chceme, aby naše výrobky byly přítomné i budoucí... Neustále hledáme nové směry. Kitl nikdy nebude kopírovat,“ říká Jan a dále představuje novinku Kitl Smrkáček, který je vyrobený z čerstvých smrkových výhonků: „Ve Smrkáčku je jen to, co potřebujete. Bio třtinový cukr, smrkové výhonky a vitamin C. Žádná aromata, konzervanty, barviva – nic.“

Zajímá vás, kdo stál za zrodem společnosti, co je gemmoterapie a v čem jsou unikátní smrkové výhonky? Podívejte se na video, ve kterém pan Vokurka také prozrazuje, co ho na práci nejvíce naplňuje a jak mu v ní pomáhají děti i manželka.

foto: archiv