Seznamte se se zakladatelem Prostoru 8 na Vinohradech, kde se můžete věnovat mnoha seberozvojovým aktivitám. Nezáleží na tom, kolik vám je. Na tomto místě se propojuje mnoho směrů, které se zaměřují na rozvoj těla, mysli i ducha. Každý si přijde na své, protože výběr aktivit je opravdu rozmanitý.

Ve videorozhovoru s Martinem Švihlou se dozvíte, jak tento projekt vznikl a jaké myšlenky a vize ho provázely. Místo mne osobně velmi nadchlo svou atmosférou a rozmanitostí aktivit, které nabízí. Martin dlouhá léta učí druhé bojovému umění Aikido a věnuje se mnohým přístupům, které se zaměřují na rozvoj lidského potenciálu.

Každý si zde najde své. A je jedno, jestli vám je 8 nebo 80 let. Kurzy jsou šité na míru všem věkovým kategoriím a zároveň nabízí širokou škálu možností. Můžete se věnovat pohybovým aktivitám a stejně tak můžete rozvinout možnosti svého myšlení i ne-myšlení. Každý potřebuje něco jiného a na tomto místě si můžete opravdu vybírat. Když se budete vymlouvat, že nemáte čas kvůli dětem, můžete si zařídit jejich hlídání, které vám v Prostoru 8 rovněž nabídnou.

Vzájemná propojenost a číslo 8

Poznávejte nové lidi. Na tomto místě se seznámíte s mnoha lektory z různých oblastí. Číslo 8 v sobě zahrnujte komplexnost i hloubku života. Staré kultury toto číslo uctívaly a moc dobře věděly proč. Na tomto místě můžete potkat jak mnoho učitelů a lektorů, tak lidi, kteří jdou podobnou cestou.

Nacházejte také různé způsoby, jak rozvíjet svůj potenciál, protože každý jsme jiný a navíc jsme velmi komplexní. Nemusíte chodit neustále sem a tam. Zde se můžete na jednom místě rozvíjet po všech stránkách. Když budete chtít tomuto projektu pomoci, zapojte se do něj už jen svou návštěvou.

Více informací najdete na: www.prostor8.cz, Šmilovského 8, Praha 2, Vinohrady