Vyhněte se letos předvánočnímu nákupnímu šílenství a zkuste to jinak, z pohodlí domova a nápaditě. Knihy s tématem osobního rozvoje a duchovna, internetové kurzy, zážitkové poukazy, cesty do zahraničí, jazykové programy a mnoho dalšího. Obdarujte tentokrát své blízké dárky, které je nejen potěší, ale budou i inspirovat, motivovat a dají jejich životu nový rozměr. Kromě přátel a blízkých samozřejmě můžete obohatit i sami sebe, a to ještě před Vánoci. Třeba vstupenkou na některou ze zajímavých akcí.

Chybí vám inspirace na Vánoce? Letos poprvé najdete všechny zajímavé dárky nejen se spirituální tematikou na jednom místě – ve Flowee e-shopu. A abychom vám výběr co nejvíce usnadnili, připravili jsme pro vás hned několik tipů.

Objevte v sobě bohyni

Být ženou je dar, ne každá z nás však umí naplno využít potenciál, který je v ní skrytý. Lilia Khousnoutdinova vám na svém kurzu Cesta extáze pomůže radovat se z přítomného okamžiku a být dámou vášnivou, nespoutanou a vedenou svým vlastním „já.“ Ladným pohybům, které k něžným bytostem neodmyslitelně patří, se naučíte například na tanečních hodinách Bollywood dance. A jestliže zastáváte v práci vedoucí pozici a hledáte harmonii mezi ženstvím a schopností vést, pak se nechte inspirovat na kurzu Ženského leadershipu

Rozvíjejte se

O tom, že každý z nás má své dary a talenty, vás přesvědčí astrolog Robert Policar.  Na jeho dvouhodinovém výkladu osobního horoskopu se dozvíte, v čem tkví vaše jedinečnost. Chcete si raději dopřát celkový restart a zaměřit se na všechny aspekty svého života? Jana Hemelíková Baudisová vám na svém kurzu Celostního koučování pomůže propojit a posílit všechny složky vaší osobnosti.

Na e-shopu Flowee najdete desítky produktů a služeb.

Rodičovská úloha je snad tou nejzodpovědnější ze všech a všichni ji chceme zastávat, jak nejlépe dovedeme. A co nevíme, to se můžeme jednoduše naučit, třeba na kurzu úspěšného kouče a autora Jana Mühlfeita s názvem Rodič jako pozitivní kouč.

A jestliže to s osobním rozvojem myslíte opravdu vážně a chcete lidem pomáhat tak, jako třeba Jan Mühlfeit, pak využijete rekvalifikační hodiny Opravdovost, které vás připraví na vlastní kariérní dráhu osobního mentora.

Podnikejte chytře

Úspěšný e-book může být odrazovým můstkem pro start úspěšného podnikání. Jak ho správně vytvořit, propagovat a propojit s dalšími prvky, vám poradí Erika Čákorová. Vedení firmy je často dřina, která si vybírá svou daň na naší psychice.

O tom, že stres je pouhá energie, se kterou lze snadno pracovat, se dozvíte z audio programu Zbavte se stresu. Druhou možností je odjet v lednu na Srí Lanku a znovu si ujasnit, co je pro vás životně důležité a kam vlastně chcete směřovat. 

Jděte do nitra

Lákají vás minulé životy? V kurzu regresní terapie se naučíte pracovat s podvědomím a nalézt pochopení současných problémů v dobách dávno uplynulých. Také Škola výkladu tarotu vám pomůže nahlédnout pod pokličku tajemství vlastního života a hledat samostatně odpovědi ve významu karet.

A o tom, co všechno mohou čísla vypovídat o naší osobnosti, vám na svém kurzu povypráví Eva Baková, ředitelka školy numerologie. Další zajímavé tipy na vánoční i předvánoční dárky najdete zde.

foto: Shutterstock a Flowee e-shop, zdroj: Flowee e-shop