Protože jsme zjistili, že módní články mají u vás, čtenářů Flowee, obrovský úspěch, rozhodli jsme se magazín obohatit i o exkluzivní fotostory, které se budou pravidelně objevovat na našich stránkách. Nyní vám přinášíme první vlaštovky z focení s Českou Miss 2015 Nikol Švantnerovou, tak s námi pojďte nahlédnout do zákulisí. 

A jak takové focení tedy vlastně probíhalo? Před samotným dnem D jsme si byli vypůjčit oblečení z butiků i od českých a zahraničních návrhářů. Ve dvou fotostory se tedy můžete těšit na modely od Pavla Berkyho, Jiřího Kalfaře, Lay Sedlákové, Zdeny Imreczeové nebo Roberta Kupisze, doplněné o módní kousky značek C&A, COS, Kaa-wa nebo třeba Calvin Klein. V outfitech nesměly chybět ani zdravé bosoboty či konopné tenisky. I móda může být totiž k přírodě fér. 

Selfie nesmí chybět.

O make-up a vlasy se modelce postarala vizážistka Nikola Hessová a krásné snímky pořídil fotograf Daniel Zahrádka v jedinečných prostorech společnosti Vanguard Prague. Ta přichází s unikátním konceptem loftového bydlení. No mrkněte na jejich stránky a řekněte sami… není to sen? 

Dokonalá fotka si občas žádá balancovat na vratkém sudu v několika desítkách metrů nad zemí...

V průběhu října uvidíte na našich stránkách s Nikol Švantnerovou, jak už bylo řečeno výše, dvě fotostory, ale těšit se můžete i na rozhovor. Česká Miss 2015 prozradí, jak se udržuje fit, zdali dbá na zdravou výživu i to, jak se těší na novou práci moderátorky Fashion TV. Zatím se podívejte do galerie na snímky ze zákulisí. 

Za poskytnutí prostor k focení děkujeme společnosti Vanguard Prague. 

foto: Alex Tran