O víkendu 24. 3. - 26. 3. jste mohli navštívit v Průmyslovém paláci Festival Evolution. Holešoviské výstaviště tak ožilo vůní vegetariánského jídla, bio kosmetiky a esoterických masážních olejů. Partnerem této inspirativní akce byl i náš magazín.

Pokud se snažíte změnit svůj život, vidíte si dál než na špičku nosu a není vám jedno, jak vaše činy ovlivňují budoucnost planety, jistě už jste zjistili, že na stránkách Flowee.cz jste na tom pravém místě. Minulý víkend bylo ovšem epicentrum ekologické životosprávy a osobního rozvoje v Holešovicích na Festival Evolution a my jste tam byli také. Tato akce způsobila na Richterově škále zdravého životního stylu doslova zemětřesení. 

Festival evolution je největší tržiště zdravého životního stylu a osobního rozvoje ve střední a východní Evropě.

Nejenže byl náš magazín partnerem festivalu, ale mohli jste zde najít i náš stánek a dozvědět se více o tom, co ve Flowee děláme. My sami jsme zde načerpali spoustu zajímavých informací, získali nová témata, kterým se budeme věnovat, a potkali mnoho osobností z této oblasti, s nimiž jsme natočili nepřeberné množství rozhovorů, které s vámi budeme již brzy sdílet. Mimo jiné se můžete těšit na zajímavé povídání s Dagmar Havlovou, Karlem Janečkem, Tomášem Rychnovským a dalšími. Více podrobností naleznete i v reportáži výše, kterou připravili studenti Fakulty sociálních věd Univerzity Karlovy v rámci předmětu Autorský a mobilní žurnalismus.

A z trochu osobitějšího soudku... ano, i my v redakci jsme neodolali dobrému jídlu ze stánků PRO-BIO, Lifefood či Vitalvibe a upekli si bochník žitného chleba v Koláčkově pekárně. Nechali se konejšit laskavou náručí přírodní kosmetiky RaE nebo Alassala Beauty, degustovali lahodné bylinkové víno od Herbadentu a nastartovali den po ránu s čaji TeeGschwender. Zjistili jsme, že pokud si člověk dovolí být inspirován bez předsudků, dokonalá proměna v uvědomělého člověka může snadno začít právě zde na festivalu mezi bioženami a biomuži. Ti jsou totiž často obdivuhodnější, než se na první pohled zdá. Naučte se s námi číst mezi řádky dnešní stereotypní společnosti. Ale pozor, i malý krok k velké změně může způsobit seismické otřesy ve vašem životě. 

Jsme rádi, že jsme se s některými z vás mohli o víkendu setkat osobně, děkujeme vám za přízeň a milá slova a na příštím Festival Evolution 23. - 24. 9. 2017 se na vás opět těšíme. 

Vaše redakce