Tři dny, sedm sálů, sto padesát přednášejících a sto osmdesát vystoupení. Takový je největší festival svého druhu ve střední a východní Evropě - Festival Evolution. Je nám ctí, že jsme se mohli stát hlavním partnerem události, která je plná inspirujících osobností a věcí, které stojí za vyzkoušení. A samozřejmě pro vás všechno pečlivě monitorujeme.

Festival jsme zahájili přednáškou S Tygrem v kleci Vladimíra Ekarta a čerpali jsme rady, jak osvobodit mozek ze starého myšlení a vytvořit si v hlavě podmínky pro lepší život. Pokud nás čtete pravidelně, už určitě víte, že Vladimír je jednou z našich klíčových osobností. Jeho příspěvky si můžete přečíst na flowee blogu. 

Včerejší den se nesl také v duchu zdravotního cvičení. Přednášející se věnovali józe, která zbavuje bolestí zad i umění taichi, které zajistí dlouhověkost. Na své si přišly i maminky, hlavně ty nastávající. Na druhém sále totiž včera proběhly hned 3 přednášky na téma porod a plodnost. Zavítali jsme na chvilku i na program Zdenky Blechové, která nás natolik inspirovala svou prezentací Nerozumíš mi, ani já ti nerozumím, že jsme pro vás o ní připravili hned celý článek. Publikovat jej budeme také během dnešního dne, takže nezapomeňte průběžně sledovat naše stránky. 

Mezi přednáškami okukujeme stánky vystavovatelů. Vyzkoušeli jsme si bosoboty i to, jaké to je chodit po skle, ochutnali RAW speciality, zjistili jsme, že zuby se dají vyčistit i jinak než kartáčkem. S některými vystavovateli plánujeme krátké rozhovory, které pustíme do facebookového éteru. 

Naše hlavní reportérka Jana ve flowee studiu točí rozhovory s těmi nejvýznamnějšími osobami festivalu. Na kontě jich máme jen za včerejšek 10. I ty postupem času uvidíte. No a nesmíme vynechat ani naši flowee zónu, kterou najdete hned u vchodu do Pravého křídla. Pokud se tedy na fest chystáte, přijďte se s námi pozdravit a poznat plnou redakční armádu. 

Těšíme se na viděnou, ať už přes monitory nebo naživo!