V posledních několika letech je kladen stále větší důraz na nízkoenergetické bydlení, s čímž souvisí i moderní technologie, jako jsou třeba rekuperační jednotky. Pod názvem rekuperace se neskrývá nic jiného než zpětné získávání tepla. V podstatě se do interiéru dostane čerstvý venkovní vzduch, který je však skrze jednotku předehřátý, takže namísto -5 °C se do místností dostane vzduch okolo 16 °C. Stejně tak oceníte, že při větrání neuniká zbytečně teplo pryč. V následujících řádcích vám představíme jednotku, která patří mezi špičku na trhu.

Jestliže vás rekuperace tepla a vzduchu jako taková zajímá, zřejmě si hledáte i informace o tom, jaká zařízení jsou ideální volbou. V daném segmentu působí spousta značek, přičemž velké oblíbenosti se těší řešení od firmy Brink Climate Systems.

Nový standard od Brink Climate Systems

Propracovaným a inovativním systémem vás nadchne rekuperační jednotka BRINK Flair 325. V dané řadě narazíte ještě i na jednotku Flair 400. První zmíněná varianta se chlubí výkonem 325 m3/h a druhá zase 400 m3/h. Svými parametry jsou to opravdu nadčasové rekuperační jednotky, které se snadno instalují. V dnešní době konektivity vás potěší i skutečnost, že přístroje si můžete propojit s aplikací na svém chytrém telefonu.

Co se funkcí týče, samozřejmě můžete počítat s plně automatickým bypassem a inteligentní ochranou proti zamrzání.

Výhody rekuperační jednotky

Pokud bychom měli přednosti rekuperační jednotky BRINK Flair 325 shrnout do několika bodů, pak by se jednalo o:

možnost moderního připojení,

intuitivní ovládání,

snadná instalace a údržba,

skvělý poměr mezi tepelnou účinností a spotřebou energie,

tichý chod.

Tak neváhejte, investujte do ověřených ekonomických zařízení, která sníží ještě více vaše náklady na bydlení.