V dnešním díle našeho pořadu odhalí Jan Mühlfeit talenty dvojnásobného olympijského vítěze v kanoistice a sportovního ředitele Českého olympijského výboru. Martin Doktor zavzpomínal na svá vítězství a prozradil, jak málo stačí k tomu, aby člověk žádnou medaili nezískal.

Martin Doktor se zasloužil o fantastický výsledek nedávného mistrovství světa v rychlostní kanoistice. To se odehrálo v Račicích a Češi si odvezli hned šest medailí. "Měli jsme šest závodů, o kterých jsme si mysleli, že bychom na nich mohli získat medaile. Nakonec vyšly všechny. Bylo to nad naše očekávání," říká o obrovském úspěchu Martin Doktor. 

Jan Mühlfeit spolu s olympijským vítězem v kanoistice a nynějším sportovním ředitelem Českého olympijského výboru Martinem Doktorem

Vrcholový sport podle Doktora není jen o vrozeném talentu, i když na něm pochopitelně také záleží. Pokud však chcete něčeho dosáhnout, neobejde se to bez vynaloženého úsilí. Tvrdá práce a náročné tréninky byly pro Martina Doktora každodenním chlebem.

Přes den studoval Fakultu tělesné výchovy a sportu Univerzity Karlovy a po nocích trénoval, kolikrát i na zamrzlé lodi. V rozhovoru se dále dozvíte, kdo ho vlastně ke kanoistice přivedl i to, proč je důležité být zadobře s bojkařema.