Dalším hostem pořadu Jana Mühlfeita Tvůj talent je unikát je půvabná herečka Eva Čížkovská. Pojďte se s námi podívat, jaké nadání u ní odhalil talentový test. 

Mezi hereččiných pět nejsilnějších stránek patří osobní přístup, učení se, dosažení výsledku, zodpovědnost a rozvíjení myšlenek. ,,Eva každého vidí jako individuálního tvora a dokáže v něm najít to nejlepší, co v něm je. Ráda se učí, ale úplně stejně ráda učí i ostatní. Když už něco začne, vždycky to dotáhne až do úspěšného konce a co řekne, to také platí. Eva je člověk, fascinovaný myšlenkami i přemýšlením,” vysvětluje zakladatel konceptu Odemykání lidského potenciálu Jan Mühlfeit.

 

,,V průběhu mládí a dětství jsem tyto své talenty uplatňovala, jen jsem si to neuvědomovala. Vždy jsem byla velmi komunikativní a o každém člověku, kamarádovi jsem přemýšlela jaký je a proč je takový, zatímco moje máma vždycky zhodnotila lidi, aniž by je znala. Podle mě není nikdo černobílý, všichni jsme barevní. Ale je důležité zjistit proč a hlavně z čeho jsme barevní,” zdůrazňuje Eva.   

Herečka využívá vrozené talenty i ve svých filmových rolích.

,,Výsledky testu opravdu sedí. Kdybych se měla představit, řekla bych, že jsem zodpovědná, spolehlivá, baví mě zkoušet nové věci a pokud dojdu do stádia, kdy mi něco nejde, požádám o radu nebo si zjišťuju informace sama. V momentě, kdy se člověk přestane rozvíjet, zakrní a stárne a já si myslím, že jsem ještě mladá a perspektivní,” dodává s úsměvem Eva Čížkovská.   

Předchozí díl pořadu Jana Mühlfeita Tvůj talent je unikát můžete sledovat zde.

foto: Archiv a Radovan Šubín