A co to je? Originální Manboxeo Bedna s překvapením od Manboxeo.cz. Prostě pořádná dřevěná bedna pro chlapa, plná unikátních a originálních produktů. Je poctivě zatlučená hřebíky a dodávána s páčidlem. Už je vám to jasné? Ano! Aby se muž k dárku dostal, musí si ho nejdřív vypáčit.

Z Manboxeo dřevěné Bedny můžete udělat krásný květináč, ptačí budku nebo praktickou bedýnku na nářadí.

Dárkové bedny z precizně zpracovaného dřeva vám navíc mohou udělat radost i po vybalení prémiového obsahu. Už žádné vyhazování balicích papírů a plastových narozeninových boxů. Z Manboxeo dřevěné Bedny můžete udělat krásný květináč, ptačí budku nebo praktickou bedýnku na nářadí. A to není vše, za každou zakoupenou Bednu přispějete na výsadbu stromů. Každým dárkem z Manboxeo.cz tak uděláte dvojnásobnou radost nejen obdarovanému, ale i přírodě.

Hned v několika provedeních

Na Manboxeo.cz můžete najít originální dárky k narozeninám, svátku, Vánocům i dalším příležitostem, které jsou zabalené do různých druhů designových beden. Prvním je klasická dřevěná, pečlivě zpracovaná a poctivě zatlučená Manboxeo Bedna s páčidlem, druhým je Bedna KPZ, tzv. Krabice pánské záchrany, dřevěná krabice pro muže ve speciálním designu z opáleného dřeva, a třetím je Armyboxeo – plechový box s překvapením, plný prémiového obsahu.


Tyto stylové kovové muniční bedny sice nejsou dodávány s páčidlem, ale i tak obdarovaný o zábavu při otevírání dárku rozhodně nepřijde. Tenhle unikátní box k narozeninám (a nejen k nim) lze otevřít jen po rozvázání záludných uzlů paracordu.

Dárkové Bedny plné unikátů

Na Manboxeo.cz naleznete více než 300 unikátních obsahů Manboxeo Beden k narozeninám a jiným příležitostem – pro gurmána, masožravce, rybáře, whiskaře nebo třeba Manboxeo originální dárek v podobě Bedny plné toho nejkvalitnějšího rumu.

Z této široké nabídky Beden určitě vyberete ten nejlepší dárek přesně podle chutí a preferencí obdarovaného. Všechny Bedny jsou navíc vždy skladem a s dodáním do druhého pracovního dne.

Tak nezapomeňte

Až budete na internetu hledat ten nejlepší dárek pro muže, ať už se jedná o vtipný dárek pro bráchu nebo seriózní dárek pro šéfa, nezadávejte do vyhledávače slova jako dárkové bedýnky, boxy s páčidlem nebo narozeninové boxy. Zapamatujte si Manboxeo, dárkové Bedny pro muže od Manboxeo.cz.

Související…

Muži při sportu s publikem podávají vyšší výkony. Ženy to mají naopak
Kateřina Hájková

foto: Rewild, zdroj: Manboxeo.cz