Při pohledu na boty adidas Ozweego lze bez pochyb prohlásit, že jsou nevšední a neobyčejně originální. Svědčí o tom přinejmenším fakt, že se na jejich svršcích nachází informace, že vznikly v roce 2098. Připomíná se tak skutečnost, že využité technologie předhánějí současnost, ale zároveň navazují na prototyp z roku 1998. Lehce futuristický vzhled může ovšem budit obavy, že nastane problém s jejich zakomponováním do každodenních looků. I když se může na první pohled zdát opak, není to ale až tak obtížné!

Originální a univerzální

Model adidas Ozweego patří mezi další sneakery, které jdou ruku v ruce s trendem ugly shoes, tedy ošklivých bot. Svým designem připomínají kultovní běžecké modely, ale stylistické změny a nové technologie je uzpůsobily současným potřebám. Momentálně neobyčejně populární trend dad shoes snese jakákoli pravidla a omezení, pokud jde o jeho komponování do outfitů.

Pro dámy, které touží vypadat elegantně, ale nade vše si cení pohodlí, bude ideálním řešením spojení modelu Ozweego s lehkými šaty adidas v městském stylu.

Takové boty jako adidas Ozweego lze nosit doslova ke všemu, ale obzvláště dobře budou vypadat s ležérním oblečením v městském či sportovním stylu. V Sizeer najdeme bohatý výběr mikin typu hoodie nebo modelů s klokaní kapsou od takových značek jako Nike, adidas, Timberland či Fila, které k nim budou jako stvořené.


Podobné to je v případě tepláků. K teniskám Ozweego, které jsou masivní, se budou nejvíce hodit joggery. V závislosti na barvě bot můžeme vsadit na oblečení v tlumených odstínech, anebo zcela opačně – v živých a blyštivých. Pro dámy, které touží vypadat elegantně, ale nade vše si cení pohodlí, bude ideálním řešením spojení modelu Ozweego s lehkými šaty adidas v městském stylu.

Doplněk outfitů

Pokud patříte k fanouškům brandu adidas, ale teplákům s logem po celé délce nohavic jste nějak nepřišli na chuť, můžete zkusit některé z doplňků, které rovněž najdete v nabídce Sizeer. Právě ony jsou mnohdy pověstnou třešničkou na dortu.


Dokonalým doplňkem stylizace, který jí navíc propůjčí sportovnější charakter, se stane baseballová čepice adidas. Hledáte-li naopak praktičnost a funkčnost, budou lepší volbou vaky nebo ledvinky. Trendsetteři v případě, že si obují módní sneakery adidas Ozweego, většinou sahají také po ponožkách Solid Crew Sock. Taková kombinace se již stala kultovní klasikou.

 

Související…

Další vítěz koronakrize: Superúspěšný rok loni zaznamenala i plastová obuv Crocs
Jan Handl

foto: adidas ČR, zdroj: adidas ČR