Klid a pohoda mohou provázet i nákup dárků na poslední chvíli. Věnujte svým blízkým zábavu, nové vědomosti či napětí v podobě brilantně zpracovaných titulů Audioteky. S dárkovým poukazem dostanou na výběr z tisícovek audioknih včetně exkluzivních novinek a světových bestsellerů. Vždy v kvalitě, která se postará o mimořádný zážitek, a s hlasy zkušených herců i dabérů.

Audioknihy potěší hlavně milovníky příběhů, kterým nezbývá čas na četbu. Nemusíte se přitom obávat, že by se z díla vytratil rukopis autora – naopak, audio zpracování ho posouvá ještě o stupínek výše. Příběhy totiž provázejí hlasy známých herců a dabérů. Jiří Lábus, Taťjana Medvecká, Jan Cina, Iva Janžurová i další vás hned vtáhnou do děje. Superprodukce Audioteky navíc vynikají zvukovými efekty a originální hudbou, a tak atmosféru příběhu vykreslují do nejmenších detailů.

Díky novým funkcím v aplikaci lze zrychlovat zvuk nebo posouvat příběh po časové ose.

Výhodou je, že audioknihy nezaberou skoro žádné místo. Snadno si je vyberete, pořídíte a uložíte v cloudové poličce. S aplikací Audioteka je můžete poslouchat kdykoli, i když jste zrovna off-line. Díky novým funkcím v aplikaci lze zrychlovat zvuk nebo posouvat příběh po časové ose. Skvělou vychytávkou je podpora Apple Car Play a Android Auto, audioknihy si tak užijete i za volantem. Další výhody nabízí Audioteka Klub, vůbec první streaming audioknih u nás. 

Bohatý výběr napříč žánry a tituly

Nabídka Audioteky obsahuje téměř 6 000 titulů od světové klasiky, detektivek přes cestopisy, literaturu faktu až po biografie nebo publikace zaměřené na osobní rozvoj. Kvalitu konkrétního titulu si můžete hned prověřit, vždy u něj najdete až 50minutovou ukázku zdarma.

Jste váhaví a nevíte si rady s výběrem? Pak je ideálním dárkem poukaz na audioknihy dle vlastního výběru. Dorazí vám jen pár minut poté, co zadáte objednávku. A obdarovaní ho pak uplatní na jakýkoli titul v katalogu, třeba právě na některý z našich vánočních tipů.

Jiří Havelka: Vlastníci

Vlastníci získali řadu prestižních ocenění a masivní přízeň diváků v divadlech, následně také v kinech po celé České republice. Teď je Audioteka uvádí v superprodukčním zpracování, které přináší nový, ale neméně intenzivní zážitek.


Děj příběhu zdaleka není tak banální, jak by se mohlo zdát. Klasická domovní schůze se totiž promění v nelítostný souboj eg. Postavy budou mnohým z vás důvěrně známé. Třeba v nich poznáte právě svého souseda „záškodníka“ nebo zdánlivě snaživou paní odvedle.

Vychutnejte si příběh plný tajemství, dávných křivd i nečekaných spojenectví, které pronikají na světlo skrze řešení rozpadající se střechy, shnilých světlíků, chybějícího výtahu a plných popelnic. Uragán tragikomických zvratů bravurně rozvíří Tereza Dočkalová, Marek Němec, Taťjana Medvecká, Jiří Lábus i další výteční herci.

Jakuba Katalpa: Zuzanin dech

Zuzana Liebeskindová je dcerou cukrovarníka. Životem kráčí bezstarostně, obklopena láskou. Třicátá léta 20. století v městečku Holašovice jsou sladká jako vlákna přepáleného cukru ve vzduchu. Bohužel jen do chvíle, než přijde německá okupace.


Zuzanin židovský původ znamená transport do koncentračního tábora. Když se z něj po skončení války vrací, zjišťuje, s jak velkými ztrátami se musí vyrovnat. Vypořádá se s nimi a dokáže ještě milovat? Příběhem protkaným emocemi a silnými momenty provází herečka Eva Josefíková.

Yuval Noah Harari: 21 lekcí pro 21. století

Po celosvětových bestsellerech Sapiens a Homo Deus, ve kterých autor bilancoval nad minulostí a vykreslil směřování budoucnosti lidstva, se Yuval Noah Harari obrací k přítomnosti.


Podává nám pomocnou ruku, abychom se vyznali v dnešním, mnohdy zmatečném světě. Role průvodce se stejně, jako tomu bylo u předešlých dvou dílů, ujal Luboš Ondráček.

Další informace o novinkách i poukazy Audioteky najdete na www.audioteka.cz.

 

foto: Audioteka, zdroj: Audioteka