Vánoce jsou již za rohem. To znamená, že máte jen několik dní na to, abyste sehnali veškeré zbývající dárky. Přesně proto se nevyplatí déle čekat. Raději si ihned sedněte k počítači a začněte objednávat. 

Pro každého něco

Lámete si hlavu s tím, jaké dárky pro muže jsou nejvhodnější? Tato otázka se nedá jednoznačně zodpovědět. Každý člověk má totiž jiné zájmy, potřeby i přání. Naštěstí však existují poměrně univerzální předměty, které představují sázku na jistotu. Jaké?

Ačkoliv to možná kolikrát nevypadá, i muži si potrpí na svůj vzhled. Komu by například nevadily vlasy plné lupů nebo plešatějící kštice? Právě v těchto případech je jasnou volbou kvalitní a přírodní šampon proti lupům, stejně jako speciální šampon na růst vlasů.

Chystáte-li nakupovat takto úzce zaměřené šampony, rozhodně se držte jen ověřených a známých výrobců. Skvělou volbou jsou například značky Vichy, Syoss, La Roche-Posay nebo Biolage. Jejich složení bývá opravdu účinné a hodí se i pro jedince s citlivější pokožkou.

Nakupujte se slevou

Tento rok raději příliš neutrácejte. Přece jen nás čeká dlouhé období zdražování, zvyšování daní a dalších nelehkostí. Nebojte se proto využívat zajímavých slev, které nabízí třeba známý e-shop Notino. V něm si momentálně objednáte kosmetické produkty od světoznámých značek s 15–20% slevami.

Nemusíte se přitom omezovat pouze na kosmetiku. Ve zmíněném obchodě objednáte i chytré hodinky pro sportovce, spoustu kvalitních doplňků stravy, holicí strojky, zastřihovače a další vychytávky. Dokonce i erotické hračky. Stačí jen několik málo minut projíždění nabídky a ihned budete mít vyřešené dárky pro všechny muže ze svého okolí. Objednáte-li hned, ještě stíháte položit dárky pod stromeček.

Související…

Cool měkkouše a zbytečnosti pro radost. Mějte se rádi a první vánoční dárky kupte sami sobě
Zdeněk Strnad

foto: Notino, zdroj: Notino