Pozvánku k účasti obdrželi jak agenturní, tak přímí klienti, mezi hráči se našli i zaměstnanci BigMedia či hosté dalších oddělení firmy. A pozvání přijali i dva z nejvýznamnějších českých sportovců.

„V poturnajovém programu předvedl hostům exhibiční vystoupení nestor českého golfu Jiří Janda, první český hráč, který prošel cutem turnaje série European Tour. Předvedl různé druhy úderů, ran z rozličných pozic – vsedě, vkleče, tvarované rány, poradil jak hrát ve větru a mnohé další,“ uvádí Lubomír Cholt, VIP Clients Service Director společnosti BigMedia, který se každoročně organizace turnaje ujímá. A sám je také aktivním hráčem golfu.

Dalším z hostů, jehož přítomnost ocenili nejenom příznivci tenisu, byl Radek Štěpánek, legenda českého tenisu a dvojnásobný vítěz Davisova poháru. Sice z časových důvodů nemohl hrát celý turnaj, ale našel si chvilku, aby předal ceny vítězům turnaje. Jeho přítomnost byla inspirací mnohým hostům – coby někoho, kdo si umí jít tvrdě za svým cílem a dotáhnout to až k hvězdné reprezentaci. Celým turnajem provázel Mike Hrubý, komentátor specializované televizní stanice Golf Channel.

Hráči pomohli dětem z dětských domovů

Hráči byli rozděleni do tří výkonnostních kategorií, podle handicapů – muži i ženy dohromady. A kromě touhy po ovládnutí turnaje o ceny a vlastního dobrého pocitu ze hry vedly účastníky ke skvělým výkonům další dvě pobídky.


„Na tříparové jamce číslo 14 probíhala soutěž ‚Hole in one‘, při které byla možnost vyhrát osobní automobil Škoda Karoq. První ranou jamku však nikdo netrefil, takže soutěž neměla vítěze. Ale během další doprovodné výzvy se již hráčům dařilo. Firma BigMedia společně s Nadací BigBoard slíbila za každé zahrané birdie (odehrání jamky  o jednu ránu lépe, nežli je její par) věnovat 5.000 Kč organizaci DEJME DĚTEM ŠANCI o.p.s., kterou dlouhodobě podporuje bezplatným poskytováním reklamních ploch pro její kampaně,“ vysvětluje Lubomír Cholt.

Dohromady se hráčům povedlo zahrát 14 takovýchto výsledků, takže organizaci putovalo rovných 70.000 Kč. Šek na částku převzala Ivana Veselá, jedna ze zakladatelek DEJME DĚTEM ŠANCI a koordinátorka projektu PODPORUJ MĚ:

„Za všechny ‚naše děti‘ moc děkujeme společnosti BigMedia a všem hráčům za skvělý výkon při turnaji. Získanou částku využijeme v rámci projektu PODPORUJ MĚ, ve kterém pomáháme konkrétním dětem a mladým lidem při odchodu z dětského domova. Tato podpora je pro ně velmi důležitá a pomůže jim překlenout náročnou etapu jejich života. Vstup do samostatného života bez podpory, lásky a zázemí vlastní rodiny je i pro připraveného mladého člověka nepředstavitelně těžkou životní zkouškou.“

Přehled nejúspěšnějších hráčů jednotlivých kategorií:

A-hcp 0-20

  1. Martina Randová – Tipsport
    2. Martin Kurzweil – KnowLimits
    3. Tomáš Lauer – Private Estate

B- hcp 20,1-36

  1. Jiří Švec – Evropa realitní kancelář
    2. Jakub Michalovský – Profimed
    3. Zdeňka Mottlová – Sklárny Mottl

C 36,1-54

  1. Martin Poludvorný – Tipsport
    2. Luboš Bechyně – KnowLimits
    3. Denisa Jeřábková – BigMedia

Soutěž longest drive o nejdelší odpal na jamce č. 9

Ženy – Světlana Kerhartová
Muži – Michal Doleček – Czech News Center

Nearest to the pin o nejpřesnější ránu na tříparové jamce č. 3

Jana Stoklasová – MindShare

Související…

Začít se cvičením se vyplatí i ve vyšším věku. Vyhnete se tak náhlému úmrtí
Hana Průšová

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

foto: Big Media, zdroj: Big Media