Jaký design a volba květin se na Valentýna nejvíce hodí? To nám dnes prozradí firma Fleurop, která zajišťuje vázání a rozvoz kytic po celé České republice i do zahraničí. Konkrétně se s námi dnes podělí o pět tipů na valentýnské kytice, se kterými vytvoříte dokonalé překvapení pro vaši partnerku či partnera.

1. Okouzlující dárek – kytice rudých růží s velkými květy

Potrpíte si na velkolepá gesta? Tak to své lásce na Valentýna jistě vyrazíte dech úchvatnou kyticí s názvem Okouzlující dárek. A že je skutečně okouzlující! Skládá se totiž z pětadvaceti dlouhých červených růží s obrovskými květy. Jen málokdo by takovému valentýnskému dárku odolal.

Rudé růže jsou známým symbolem lásky a vášně, a nejlépe se tedy hodí pro někoho, s kým už nějakou dobu chodíte nebo dokonce žijete. Volba květin a velikost valentýnské kytice dá obdarované osobě jasně najevo, že k ní chováte opravdu hluboké city a nedovedete si bez ní svůj život představit.


 

2. Sním o Tobě – kombinace růží a nevěstina závoje

Chcete darovat růže, ale celý pugét se vám dá až příliš odvážný? Pak vám jistě padne do oka kytice s romantickým názvem Sním o Tobě. Kombinuje v sobě nejen rudé, ale také růžové, oranžové a bílé květy růží, což vyvolává veselý a zároveň romantický dojem. Celé aranžmá zjemňují drobné květy šateru neboli nevěstina závoje.

Zvolené spektrum květin dokonale vystihuje složité emoce a rozmanitost, kterou s sebou láska přináší. Oranžové růže symbolizují nadšení a touhu, zatímco bílé a růžové květy vyjadřují eleganci, půvab a čistotu. Kytice se tedy hodí zejména v situacích, kdy chcete milované osobě ukázat, že při ní budete vždycky stát nehledě na to, jaké zážitky či překážky vám vstoupí do cesty.


3. Něžná a šarmantní – aranžmá květin v růžových tónech

K Valentýnu nepatří pouze rudé růže. Pokud hledáte jemnou, avšak elegantní kytici, tato varianta vás a především vaši drahou polovičku jistě okouzlí. Jmenuje se Něžná a šarmantní, a to díky kombinaci květin v různých tónech růžové rozhodně je. Tradiční růže zde doplňují gerbery a nevěstin závoj, které celé kytici dodávají příjemný romantický ráz.

Už na první pohled se jedná o harmonickou symfonii barev a textur, která je hotovou pastvou pro oči. Velké růže působí odvážně a vyjadřují vděčnost a uznání, zatímco menší růže a gerbery celku dodávají nádech hravosti. S touto kyticí dáte svému protějšku najevo, že vaši lásku chcete rozvíjet a opečovávat. Za vaše romantické gesto se vám jistě odmění širokým úsměvem.


 

4. Mé myšlenky patří Tobě – směs gerber a drobných karafiátů

Necítíte se zatím na to, abyste své drahé polovičce projevovali hluboké city? Dejte jí najevo, že vám na ní záleží s kyticí, která nese název Mé myšlenky patří Tobě. Díky decentní, avšak elegantní kombinaci květin nebude působit přehnaně, ale zároveň komunikuje zájem a náklonnost – na valentýnské rande v začátcích vztahu je tedy jako dělaná.

Co se týče konkrétní volby květin, dominantou kytice jsou velké gerbery v sytých barvách, které jsou pro zjemnění obklopené kontrastními světlými karafiáty. Svěží zeleň dodává kytici nádech života a utváří krásnou a harmonickou směs barevných tónů. Jako valentýnské překvapení rozhodně udělá dobrý dojem a ukáže vašemu protějšku, že to s vaším vztahem myslíte vážně.


 5. Jsi mé zlato – luxusní kytice růží

Chcete svou partnerku či partnera na Valentýna překvapit výjimečnou kyticí? Třicet dlouhých růží s obrovskými květy v růžovém odstínu tento úkol dokonale splní. Jedná se o krásný a nadčasový valentýnský dárek, jehož název perfektně vystihuje sdělení, které vaší drahé polovičce jasně předá: „Jsi mé zlato!“


 

Stále váháte, jakou valentýnskou kytici pro svůj protějšek vybetere? V nabídce Fleurop jich najdete ještě mnohem více! Navíc ji můžete svému protějšku nechat doručit profesionálním kurýrem, a tak vytvořit nezapomenutelné valentýnské překvapení. Ať už partnerku či partnera obdarujete doma, v práci nebo na romantické večeři, s kyticí vybranou s láskou jistě sklidíte úspěch nejen na Valentýna.

Související…

Když jeden chce sex, a druhý ne. Co dělat, aby vztah neztroskotal?
Tereza Hermochová

foto: Fleurop, zdroj: Fleurop