Na následujících řádcích se podíváme na elegantní batohy pěkně zblízka. Čtěte a nechte se inspirovat s námi!

Z jakého materiálu vybírat batoh do elegantně laděného outfitu?

Na trhu najdeme dámské batohy ze syntetických i z přírodních materiálů. Oba zmíněné typy najdete např. i na e-shopu CCC. V posledních letech vedou na plné čáře batohy z přírodní kůže. A není se čemu divit. Dámské batohy z přírodní kůže jsou nejen elegantní a vysoce módní, ale i odolné. Jako bonus jsou pak i tzv. udržitelné. Udržitelný způsob života už propagují ty největší módní světové značky. Dámy tak mají z čeho vybírat!

Levnější variantou jsou pak batohy v imitaci kůže. Na první pohled jsou téměř nerozeznatelné od těch z pravé kůže. Často jsou i levnější, ale bohužel jsou méně odolné. Záleží pak tedy na vás a na tom, kolik peněz chcete do batohu investovat. Přírodní kůže pak může být hladká nebo broušená. Myslete na to, že je batoh módní doplněk a ty by k sobě měly ladit nejen barvou, ale i strukturou. Jak říká staré známé módní pravidlo, hladké patří k hladkému a strukturované zase k strukturovanému. Tím se vás outfit vkusně sjednotí a bude působit elegantně.

Jakou barvu, vzory a motivy může mít náš batoh do elegantního outfitu?

Chcete-li být trendy, bude dobré, když budete mít přehled i o módních barvách pro danou sezónu. Letos budou hrát prim zejména přírodní a pastelové barevné tóny. Oříškový, pistáciový i krémový batoh tak bude tím správným řešením. Vyhýbat se pak nemusíte ani černé nebo bílé klasice. Černá a bílá jsou barvy univerzální a z módy nevychází. Černé a bílé batohy tak dobře sladíte i s pestrobarevnými oděvy nebo s oblečením se vzory a s motivy.

Letos budou in ty zvířecí a květinové. Záleží tedy především na vás a na vašem jedinečném vkusu. I elegantní batohy mohou disponovat motivy. V tomto případě však zvolte už jen decentní jednobarevné oblečení. Příliš vzorů a motivů v elegantním outfitu by mohlo působit chaoticky a nesourodě. Batohy v zmíněných trendy barvách mohou dámy nakupovat také v kamenných prodejnách CCC. Zde si přijde na své každá milovnice módy a elegantního stylu.

Jak pečovat o batohy z přírodní kůže a s jakým oblečením je kombinovat? 

Vybereme-li si do elegantního outfitu kožený dámský batoh, měly bychom si k němu pořídit i speciální pečující doplňky. Díky nim nám vydrží batoh sloužit i celou řadu let. Na hladkou kůži se vám bude hodit kvalitní impregnace, ochranný krém v neutrální barvě a čistící pěna, pasta nebo gel. K batohu z broušené kůže pak využijete speciální gumu na semiš. Dámské semišové batohy totiž nesnáší vlhkost. Zmíněné doplňky lze nakupovat také v prodejnách CCC.

Zde si je můžete koupit společně s batohem a např. i s trendy obuví v podobném barevném odstínu. Co se týče oblečení, můžete nosit kožené batohy k dlouhým kabátům i k trenčkotům. Slušet vám budou i k módní parce nebo k letecké bundě. Nosit je můžete se společenskými kalhotami, ale i s trapézovými a s plisovanými sukněmi. Dámský kožený batoh bude ozdobou vašeho elegantního outfitu.        

Související…

Vdané ženy, které ve středním věku pracují, jsou ve stáří šťastnější
Tereza Hermochová

foto: CCC, zdroj: CCC