Většinou jde o drobná poranění, oděrky a Bionect Control Spray lze použít okamžitě, čímž napomůže fyziologickým procesům hojení ran. Díky obsahu účinných látek jako je kyselina hyaluronová či metalické stříbro, vytvoří bariéru proti infekci a urychluje proces hojení. Bionect Control Spray má snadnou aplikaci ve spreji, při niž nedochází ke kontaktu s ránou. Stačí nastříkat a sprej vytvoří na pokožce ochranný film podobný zásypu.

Nabídka krémů Bionect. (zdroj: Fidia Pharma)


V lékárničce či cestovní tašce určitě budeme pamatovat i na Bionect Krém, který je vhodný k léčbě podrážděné pokožky (např. i od sluníčka) a kožních poranění. Hlavní složkou krému Bionect je kyselina hyaluronová, která díky svým unikátním vlastnostem podporuje proces hojení ran, tvorbu nové tkáně, udržuje vlhké prostředí, stimuluje tvorbu nových cév a redukuje vznik jizev.

Ať už vyrážíte na letní výlety za dobrodružstvím kamkoli, vždy je dobré mít s sebou sprej a krém Bionect, jenž pomohou k rychlejšímu hojení poraněné kůže, ale vyřeší i závažnější kožní problémy.

Široké využití, praktická velikost na cesty, dobrá cena to je BIONECT, který by neměl po celý rok chybět v žádné domácí ani cestovní lékárničce. K dostání v lékárně.

Související…

Veganská strava pro děti vhodná je. Musí se ale pečlivě plánovat, tvrdí odborníci
Kateřina Hájková

foto: Fidia Pharma, zdroj: Fidia Pharma