Každý den si vybíráme oblečení, které nás něčím vystihuje, které nás odlišuje od davu a ukazuje světu, jací jsme. Často se k tomu ale řídíme aktuálními trendy a také tím, co je právě módní v daném ročním období. Své oblečení a doplňky ladíme podle populárních trendů, které se však rychle mění, a přicházejí stále nové a nové. Je však jedna věc, která z módy nevyjde nikdy – elegance.

O tom se můžeme přesvědčit na vlastní oči díky krásným výstupům z focení, na kterém spolupracovala trojice významných osobností – skvělý návrhář a stylista Zoltán Tóth, okouzlující zpěvačka Monika Bagárová a talentovaný fotograf a umělec Lukáš Kimlička.

Monika Bagárová sází na chytré doplňky

Doplněk nejen krásný na pohled, ale také vysoce funkční - to je trend, který zaručuje neustále stoupající popularitu tzv. wearables zařízení. Nové chytré hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro v sobě propojují důraz na styl a design stejně jako na pokročilé technologie, které jejich nositeli zprostředkují veškerý přehled o zdraví, kondici, ulehčí komunikaci v práci, s rodinou i přáteli, zkrátka uživatelům zjednoduší život.

 

Huawei Watch GT 3 Pro s koženým páskem


O funkcích a vychytávkách ukrytých v HUAWEI Watch GT 3 Pro se sice budete muset přesvědčit na vlastní kůži, propracovaný design si ale pojďme prohlédnout hned teď na krásných fotografiích Moniky Bagárové.

Kvalitní materiály a čistý design 

Celé focení v hvězdné sestavě se neslo v duchu ženskosti a vytříbeného stylu. Modely Zoltána Tótha krásně podtrhly odvážnější design samotných hodinek, ale co víc, jak šaty, tak hodinky nechaly především zazářit Moniku samotnou. Spojení nadčasových kousků, Moniky Bagárové a šikovného fotografa Lukáše Kimličky za objektivem bylo už od začátku záruka úspěchu. Chtěly byste se cítit a zářit podobně jako Monika? Během focení známý návrhář prozradil pár tipů, které můžete využít i vy.

Ať už zvolíte Watch GT 3 Pro jako doplněk k “high fashion”, jako to bylo v případě Zoltánovy kolekce, nebo si je vezmete ke každodennímu outfitu, chybu neuděláte. “Na novince od Huawei Watch GT 3 Pro v keramické verzi se mi nejvíc líbí variabilita. Snadno je sladíte s kostýmkem v neutrálních odstínech, ale i s výraznými barvami, které jsou teď nesmírně trendy. Navíc kvalitní materiál a čistý design jsou zárukou, že hodinky pomůžou váš outfit vyladit k dokonalosti. Zlaté doplňky i obyčejnému outfitu dodají punc elegance a můžete si být jistí, že nezapadnete v davu,” doporučuje Zoltán Tóth.

Přemýšlíte, čím doplnit odvážný večerní look nebo naopak sportovnější každodenní outfit? Novinka od HUAWEI to zvládne obojí. Keramická varianta chytrých hodinek Watch GT 3 Pro propojuje čistotu keramiky s třpytivými zlatými a ornamenty a vzor vln dodává hodinkám jemný půvab. Ani při každodenním používání se nemusíte obávat nechtěného poškrábání. Safírové sklo ciferníku je totiž nesmírně odolné a zaručuje hodinkám ochranu proti poškrábání a rozbití. Díky tomu můžete s HUAWEI Watch GT 3 Pro počítat za každých okolností.

Inspirujte se lookem Moniky Bagárové

Blížící se letní měsíce jsou zároveň ideální dobou pro trochu módního experimentování. Zalíbil se vám některý z modelů, který Monika během photoshootu předvedla? Inspirujte se! Toto období je skvělý čas na to zkoušet nové látky, textury a barvy. Jste-li zastánci sofistikovaných a jemných doplňků, pak si hodinky HUAWEI Watch GT 3 Pro v keramické verzi určené především ženám bezpochyby zamilujete.

Huawei Watch GT 3 Pro s keramickým páskem


Hodinky jsou k dispozici ve dvou variantách – celokeramická verze s keramickým páskem, který se výborně hodí třeba k elegantnímu saku v jakékoli barvě, nebo verze s koženým řemínkem, který padne jako ulitý například k šatům v bohémském stylu, vzdušným letním šatům a mnohému dalšímu.

Získejte HUAWEI Watch GT 3 Pro i vy

Ať už je pro vás prioritou přehled o zdraví, stylový design nebo zlepšení kondice, v HUAWEI Watch GT 3 Pro si vždy najdete to své. Díky mnoha možnostem konfigurace si je přizpůsobíte na míru jakékoli příležitosti. Množství pokročilých sportovních a zdravotních funkcí vám navíc umožní nejen lépe vypadat, ale hlavně se lépe cítit!

HUAWEI Watch GT 3 Pro 46 mm jsou v prodeji od 18. 5. za cenu od 9490 Kč a až do 19. 6. je získáte společně s dárkem v podobě hodinek Watch GT 2 o velikosti 46 mm.

HUAWEI Watch GT 3 Pro 43 mm můžete pořídit od 18. 5. do 29. 5. v předprodeji za cenu od 10990 Kč společně s dárkem v podobě bezdrátových sluchátek HUAWEI FreeBuds Lipstick. Tento dárek bude nadále k hodinkám až do 19. 6.

Pro vice informací navštivte e-shop Huawei

Související…

Stylista Lukáš Macháček o módních prohřešcích Čechů: Jinakost se tu nenosí
Komerční článek

foto: Huawei, zdroj: Huawei