Manažerů, dokonce i dobrých manažerů, je ve firmách nespočet. Možná takové i sami znáte. Vyniknou ale jen ti nejlepší. A ti, kteří mají potřebné zkušenosti! Stejně tak to platí i pro vlastníky firem, kteří pro veškeré své povinnosti úplně zapomínají na sebe, sebevzdělávání a získávání nových skills, které by je posunuly zase o krok dopředu, ba dokonce až na vrchol.

Investujte do sebe a do svého vzdělání. Investujte do vzdělávání, které má opravdu smysl a je postaveno přesně pro potřeby ambiciózních manažerů nebo houževnatých majitelů firem, kteří chtějí zlepšit své dovednosti přesně v oboru, kterému se věnují a ve kterém chtějí prorazit a být nejlepší.

Studijní program MBA PR a komunikace

Studijní program MBA PR a komunikace je vzdělání pro dospělé, které je určeno pro manažery reklamních, mediálních a PR agentur, ale i pro ty, kteří při své práci uplatní profesionální komunikaci s veřejností.

Díky studiu MBA jsem si mohla efektivně propojit získanou teorii s praxí. Oceňuji komplexnost nabízených programů a vysokou profesionalitu přednášejících.

V tomto programu se naučíte tvořit PR a marketingové strategie, osvojíte si pravidla brand managementu, dostanete pod kůži aktuální trendy v sociálních médiích, ovládnete zásady efektivní argumentace a vyjednávání, probereme krizovou komunikaci a její aspekty a v neposlední řadě vám pomůžeme s rozvojem komunikačních a prezentačních dovedností přesně podle vašich hodnot a potřeb.

Jaké jsou výhody studia MBA na Business Institut?

  • online studium můžete zahájit kdykoliv během roku
  • budete mít k dispozici profesionální lektorský tým
  • naši lektoři působí sami ve firmách či pracují na vlastních projektech na vysokých manažerských postech, takže vám předají konkrétní a praktické rady
  • k dispozici budete mít knihovnu s více než milionem titulů, s odbornými články, výzkumy, studiemi atd.
  • vaše teoretické znalosti budete moci ihned vyzkoušet i v praxi
  • titul MBA je odrazovým můstkem pro váš okamžitý kariérní postup, lepší finanční ohodnocení a osobní prestiž
  • studium je vhodné jak pro zaměstnance ve firmách, tak i pro podnikatele a majitele značek či společností
  • studovat můžete i čistě online a odkudkoliv potřebujete

Že to zní skoro jako pohádka? Kdepak, přesně tohle nabízí Business Institut a jeho programy MBA. „Díky studiu MBA jsem si mohla efektivně propojit získanou teorii s praxí. Oceňuji komplexnost nabízených programů a vysokou profesionalitu přednášejících.“ Přesně takto zní absolventi našeho programu. Proto neváhejte, vyplňte online přihlášku a přidejte se ke zkušeným, fundovaným vrcholovým manažerů a buďte zase o krok blíže ke svému vysněnému kariérnímu postupu.

Související…

Proč má někdy kariéra prioritu? Zde jsou argumenty žen, které nechtějí děti
Milada Kadeřábková

foto: Business Institut, zdroj: Business Institut