Člověk nemá nikdy jistotu, že zaloví v peněžence a najde v ní tolik peněz, kolik právě potřebuje. Anebo si nemůže být jist ani tím, že na svém účtu najde takovou cifru, jež by odpovídala jeho potřebám. Zkrátka a dobře se mnozí z nás dostávají nejednou do problémů finanční povahy, které jim i notně komplikují život. A pokud tyto potíže překročí jistou mez, nedá se nic dělat a je třeba se poohlédnout po nějaké půjčce.

Bydlet můžete i vy

Což o to, takových půjček se nabízí všude kolem nás dost a dost. Jenže mnohé z nich mají tu neblahou vlastnost, že jsou vhodné jenom pro ty, kdo jsou na tom z pohledu financí vcelku dobře, kdo nevzbuzují obavy, že by snad nemuseli mít na následné splácení. Jenže co si mají počít ti, kdo podobnými kvalitami, označovanými jako bonita, neoplývají?

Nebankovní hypotéky jsou sázkou na jistotu, získají se snadno, rychle a za příznivých podmínek.

Pro ty je nejednou pouze jediné řešení. A tím je nějaká ta americká hypotéka bez doložení příjmu, respektive americká hypotéka bez registru. Protože u těch se – jak už i jejich názvy naznačují – zase až tak moc nehledí na kvality takových žadatelů, tedy na jejich příjmy a případné záznamy v registrech dlužníků či jiné nedostatky. Ne že by se tu půjčovalo každému na potkání, to určitě ne, ale přece jenom je získání takové nebankovní hypotéky ve srovnání s konkurenčními produkty snadné. A to proto, že se zde musí dát za půjčené peníze do zástavy nemovitost, jež slouží jako záruka řádného splácení. Kdyby dlužník nesplácel, prostě o tuto přijde a ten, kdo mu pomohl, se díky této náležitě odškodní.

A to je důvod, proč o podobné hypotéky žádají mnozí. Protože jsou tyto sázkou na jistotu, tyto se získají snadno a rychle. A to za příznivých podmínek, jakými jsou dejme tomu flexibilní doba splácení, příznivé úroky, žádné poplatky předem, možnost předčasného splacení, jednoduchost a rychlost, s jakou se tu vše vyřizuje atd.

A proč byste si takovou hypotékou neprospěli i vy?

foto: Pixabay, zdroj: Compromisso Group