Nové byty na Praze 8 jsou umístěny ve výborné lokalitě, která sama o sobě poskytuje rezidentům plnou občanskou vybavenost. Centrum Prahy se širokou nabídkou kulturních, sportovních i gastronomických zážitků je navíc velmi dobře dostupné, a to jak autem, tak městskou dopravou.

zdroj: Doma je Doma


V nedalekém Ďáblickém háji najdou budoucí obyvatelé kilometry zpevněných cest, ideálních pro procházky s kočárkem, i spoustu přírodních stezek, skvělých pro venčení domácích mazlíčků, či rekreační běhání a jízdu na kole. Nemovitosti v Ďáblicích jsou vhodné pro všechny milovníky aktivního životního stylu, jejich bezprostřední okolí nabízí mnoho možností pro venkovní aktivity a outdoorové sporty.

Zdravé bydlení, které docení úplně všichni

Zahradní čtvrť se skládá z promyšlené mozaiky zelených ploch, které iniciují soulad mezi člověkem a přírodou. Ekosystém protkaný mikroparky, vzrostlými stromořadími a zelenými pásy okolo ulic je pro obyvatele velmi příjemný – dospělí ocení spoustu uklidňující zeleně, děti nová hřiště a bezpečné prostory k bezstarostnému dovádění. Místa pro společná setkávání pod širým nebem podporují sousedské vztahy a lokální aktivity.

Rezidenční komplex, který realizuje zkušená společnost Doma je Doma, kombinuje bytové a rodinné domy. První část areálu Evergreen Ďáblice je v kolaudačním řízení a brzy tak přivítá své nové obyvatele. Zahájení výstavby etapy druhé se blíží, vy tak mezitím můžete obdivovat tyto nemovitosti na Praze 8, které si v minulosti odnesly i cenu z renomované soutěže Realitní projekt roku.

foto: Doma je Doma, zdroj: Doma je Doma