Chcete se dovědět, jak se skutečně dotýkat partnerky tak, aby už nechtěla doteky jiného? Nebo jste žena a zajímá vás, jak a čím nejlépe oblažit svého partnera? To všechno a ještě něco navíc prozradí sexuální koučka Julie Gaia Poupětová. Ta vystoupí jako jedna z přednášejících na nedělním workshopu, který ke svým prvním narozeninám pořádá projekt Štrůdl.

Série workshopů spojená s hudebními vystoupeními, která si romanticky říká More life less bullshit fest, začíná v neděli 20. srpna od 15 hodin na střeše galerie Vanguard v pražských Modřanech. 

"Na workshopu můžete vystupovat ze své komfortní zóny zase trochu jinak. Myslím, že se tam naučíte i pár nových hmatů a rozhodně vám to zpestří erotický život," říká Julie Gaia Poupětová.

Kromě "erotického průvodce" proběhnou v neděli v Modřanech workshopy na téma Umění zevlingu či Jak si užít naplno komfortní zónu.

Účast na Štrůdlových narozeninách přislíbili také zpěváci Tomáš Klus, Olga Lounová či Daniel Nekonečný. V komfortní zóně galerie Vanguard můžete podle organizátorů zůstat až do 22. hodiny. Pak se uvidí.

foto: Shutterstock, zdroj: Štrůdl