Pokud jste ještě neslyšeli o Audiotéce a milujete inspirativní příběhy, máme pro vás dobrou zprávu. Na této platformě naleznete tisíce titulů nejrůznějších žánrů. Láká vás humor, napětí a psychologické hádanky, anebo se spíše zajímáte o seberozvoj a zdravý životní styl? Vybírat můžete i z pestré nabídky biografií a literatury faktu. Nechybí ani tituly pro nejmenší, ať už máte v hledáčku klasiku, nebo modernější pohádky.

Audioknihy si snadno pořídíte a uložíte v cloudové poličce. Během chvilky si je stáhnete s aplikací Audiotéka, takže je můžete poslouchat kdykoli, i když jste off-line. U většiny audioknih je navíc možnost předem a zdarma se přesvědčit, jak vás konkrétní zpracování osloví.

Naše podzimní inspirace zahrnuje příběhy, které patří mezi uživateli Audiotéky k nejoblíbenějším.

Robert Kiyosaki: Bohatý táta, chudý táta

Tato audiokniha je absolutní must-have pro kohokoliv, kdo se zajímá o téma finanční nezávislosti. Inspirujte se radami, které vycházejí z praxe psychologie tvoření bohatství. Po dvaceti letech od první publikace je tu rozšířené vydání, které zohledňuje nároky dnešní doby. Kiyosakiho zjištění a doporučení předčítá Kajetán Písařovic.


Yuval Noah Harari: Sapiens – Stručné dějiny lidstva

Světový bestseller v podání Luboše Ondráčka sleduje klíčové zvraty na cestě lidského rodu. Poslechněte si příběh začínající před dvěma miliony let, kdy bezvýznamný lidoop získal vědomí a ovládl celou planetu. Co mu pomohlo zvítězit? A co čeká lidstvo dál? Harariho pohled nenechá posluchače v klidu.


Jan Vojáček: Umění být zdráv

Proč roste počet chronicky nemocných lidí? A proč si s chorobami současná medicína neumí poradit? Jeden z nejuznávanějších představitelů funkční medicíny přibližuje, jak v těle probudit schopnost samoléčby a najít ztracenou harmonii. Čtou Iveta Dušková a Petr Gelnar.


Audiotéka je na českém trhu už devět let. Jestliže jste ji zatím nevyzkoušeli, určitě není důvod to odkládat. Nejen naše tipy, ale i další kultovní díla, české bestsellery a dlouho očekávané novinky najdete na www.audioteka.cz.

 

Související…

Raději posloucháte, než čtete? Tipy, kde se dají stáhnout audioknihy zdarma
Daniel Dočekal

foto: Audiotéka.cz, zdroj: Audiotéka.cz