Hledáte unikátní dárky pro své blízké, které jim ukážou, jak dobře je znáte? E-shop Dedoles vám nabízí celou škálu různých trendy kousků, díky kterým ukážete světu své já. A navíc vyjádříte hlubokou myšlenku o životním prostředí.

Související…

První kyborg na světě míří do Prahy. Ví, jak zní žluté ponožky
Future Port Prague

Nová netradiční móda, alternativní materiály, výrobní procesy šetrné vůči přírodě a přidaná hodnota, to vše vám nabízí e-shop Dedoles.

Veselí s veselými ponožkami

Ponožky byly kdysi tím nejnudnějším a nejméně originálním dárkem. Dárek, který si nevyžadoval ani špetku fantazie. Dnes je to ale jinak. Veselé ponožky od e-shopu Dedoles a designérů, se kterými společnost spolupracuje, bourají staré předsudky. Kreativní kousky si nacházejí své příznivce a stávají se módním doplňkem, který by neměl chybět ani ve vašem šatníku.

Pro snílka v nabídce najdete ponožky s jednorožcem, pro odvážlivce ponožky s plameňákem.

Ponožky se díky nepřebernému množství různých designů hodí opravdu pro každého. Ukažte svým blízkým, jak dobře je znáte. Darujte milovníkům piva ponožky s pivním vzorem. Pro knihomola zas vyberte ponožky s knihami. Na e-shopu Dedoles budete mít z čeho vybírat. Pro snílka v nabídce najdete ponožky s jednorožcem, pro odvážlivce ponožky s plameňákem, pro milovníky zvířat ponožky s kočkami nebo psy a pro hudební nadšence ponožky s hudebním motivem.

Dokonalost prý neexistuje…

Dedoles ničí svojí kreativitou i další mýtus. Proč by měla být jedna ponožka jako ta druhá? Ponožky, které jsou odlišné, spolu tvoří ten nejdokonalejší pár. Odlišný design vysílá do světa hluboké poselství. Mluví o lidech s Downovým syndromem. I oni jsou totiž odlišní, ale zároveň svět jakýmsi unikátním způsobem doplňují. Vnášejí do něj úsměvy a často bývají zdrojem inspirace.

Je libo ponožky pro knihomoly?


S ponožkami budete myšlenku nosit na sobě. Myšlenku o tom, že odlišnost není špatná. Právě naopak. Je zcela normální. Myšlenku o přírodě a naší planetě. Myšlenku o lepším světě. Sáhněte tedy po Dedoles kousku. Kupte ponožky sobě nebo svým blízkým a ukažte svou jedinečnost a postoje všem kolem.

Stylově a ekologicky

Už se nemusíte rozhodovat, zda nakoupíte podle svého vkusu, nebo svědomí, Dedoles to vyřešil za vás. Každý jeden dárek nebo kus oblečení je od poctivého výrobce a z kvalitních materiálů s naprosto originálním designem, se kterým vyjádříte své jedinečné JÁ.

Dedoles je e-shop, který hledí do budoucna. Podporuje lokální výrobce, ekologičnost a bojuje za lepší svět.

Dedoles vnímá planetu, přírodu a komunitu. Pomáhá sázet lesy, adoptovat včely, přispívá na charitu a vzdělává komunity o problémech dnešní doby. Dedoles je e-shop, který hledí do budoucna. Nedívá se jen na zisky a čísla, má mnohem hlubší vizi. Podporuje lokální výrobce, ekologičnost a bojuje za lepší svět.

foto: Dedoles, zdroj: Dedoles