Fenomén Bitcoinu způsobil ve světě peněz podobnou revoluci, jako vynález internetu ve světě komunikace. Podchyťte tento hit, kterému se někdy říká také Money 2.0 (Peníze 2.0) a můžete bez většího rizika zbohatnout. Předběhněte ostatní a začněte co možná nejdříve.

Bitcoin je skvělý nástroj pro různé typy plateb. Nejvíce se využívá pro jednoduché platby na internetu. Také se používá k převodu peněz na různou vzdálenost. Převést peníze můžete díky Bitcoinu za zanedbatelnou částku. Co ještě Bitcoin umí?

Bitcoin je digitální měna, která v sobě skrývá obrovské množství výhod. Jak už víme, jeho hodnota stále roste, na rozdíl od běžných peněz ovládaných státními a bankovními monopoly navíc Bitcoin nelze nijak devalvovat, znárodnit, centralizovat anebo třeba falšovat. Proto si můžete být vždy jistí férovostí a hlavně pravostí Bitcoinu.

Bitcoin hýbe ekonomikou v celém světě. Nenechte si to ujít.

Bitcoin jako investice

Velmi lákavý je na Bitcoinu fakt, že nemusí být využíván pouze jako okamžité platidlo. Vzhledem k tomu, že má tato "kryptoměna" obrovský potenciál růstu, můžete do Bitcoinů také uložit svoje peníze, které se v průběhu let zhodnotí.

Digitální měny a kryptoměny jsou skutečně hudbou ne-li už současnosti, tak velmi blízké budoucnosti. Už dnes můžete Bitcoinem platit v mnoha e-schopech a obchodů, kde tuto měnu přijímají, stále přibývá. Pokud máte zájem do tajemství Bitcoinu proniknout více a nebaví vás hledat všemožně na internetu relevantní informace, vřele doporučujeme kurz Jak na Bitcoin - krok za krokem.

V tomto kurzu se naučíte, jak založit svou vlastní Bitcoinovou peněženku, kde Bitcoiny sehnat, jak je přijímat nebo jak vlastně s Bitcoinem platit za zboží. Nezaspěte tento obrovský trend a vydělávejte.

foto: Shutterstock, zdroj: VímVíc