Autor a průvodce vědomým životem zavítal na pár týdnů k nám do Čech a takovou příležitost k rozhovoru jsme si samozřejmě nemohli nechat uniknout. Deva Presence má za sebou desítky let vedení lidí v rámci workshopů na téma vědomé sexuality, ale zabývá se i tantrou a jógou, pomáhá ostatním léčit jejich poškozené vztahy a ve volných chvílích skládá básně či zpívá. 

Nejprve jsme si s Devou povídali o jeho ozdravných metodách. Většina z nás totiž čelí třem základním věcem – strach z odmítnutí, strach z opuštění a strach z toho, že nejsme dost dobří. „Ale když se znovu staneme čestnými a autentickými, odhalíme sebe sama, zjistíme, jací opravdu jsme. Tělo se vrátí zpět do rovnováhy a přes negativní myšlenky se můžeme snadno přenést,“ říká Deva Presence. 

Deva Presence s moderátorem Flowee Václavem Machem

V čem přesně spočívá, a hlavně jak probíhá, pětidenní léčba s názvem Milovník multiorgasmu? Mají ženy a muži orgasmus odlišný? Zřejmě moc ne, protože ho oba mohou cítit v srdeční oblasti, tedy pokud nechají proudit svou sexuální energii. A co dělat, pokud váš milostný vztah skřípe? To vše a mnohem více se dozvíte v našem videu. 

foto: Alex Tran