Vícenásobná mistryně České republiky v párové i sólo salse a vítězka loňské řady populárního televizního pořadu StarDance začala s kariérou od útlého dětství. Ve školce navštěvovala baletní kroužek, jenže pak uviděla tanečnici v krásných šatech a latinské rytmy se pro ni staly jasnou volbou. A jaké jsou její nejsilnější stránky? To se Veronika Lálová dozvěděla v talentovém testu Jana Mühlfeita. 

Prvního tanečního partnera měla půvabná šampionka v pouhých deseti letech a od té doby je na parketu jako doma. Za profesními úspěchy, kterých Veronika dosáhla, stojí nejen tvrdá dřina, ale bezesporu i její talenty. I přesto, že jedním z nich je soutěživost, neměla v průběhu StarDance ambice vyhrát. "Soutěž jsem si chtěla především užít. Můj cíl byla ta cesta. Nakonec to ale dopadlo skvěle," dodává vítězka, která tancovala v páru s hercem Zdeňkem Piškulou. 

Tanec a hudba jsou Veroničinou velkou vášní.

Zajímá vás, jak se Veronika dostala od baletu až k brazilské sambě? Co plánuje do budoucna a čemu by se chtěla dále věnovat? To se dozvíte v našem videu. Nezapomeňte dokoukat až do konce, protože v roli tanečníka se představí i samotný Jan Mühlfeit. A takovou podívanou byste si neměli nechat ujít...