Svou profesní dráhu započala před dvaceti v privátním bankovnictví. Vždycky se ale zajímala o osobní rozvoj i o to, jak motivovat ostatní. Spolupráce s psychology a různými trenéry ji přivedla na nápad založit agenturu Náhoda. Odešla z korporátní sféry a nyní mentorka Veronika Vinterová pomáhá ostatním dojít k vlastnímu štěstí. 

V seznamovací agentuře Náhoda zjistíte, jak se seznámit a jak si najít partnera inteligentním způsobem. Není to totiž jen o tom druhém člověku, ale je zapotřebí podívat se také na to, proč vám vztahy nevycházejí.

Veronika Vinterová s moderátorkou Flowee Janou Hemelíkovou

„Spolupracujeme s lidmi, kteří partnera nemají, nebo s těmi, kteří ve vztahu nejsou spokojení. Hledáme jim partnera na míru, ale raději se nejprve snažíme najít sebelásku a sebehodnotu té konkrétní osoby. V rámci Náhody jsme vytvořili strukturovaný proces, jak si do té hloubky dojít a jak se zbavit různých disharmonií,“ říká Veronika Vinterová a zároveň dodává: „Zjistili jsme, že program, který jsme vytvořili pro singles, je efektivní a užitečný nejen pro ně, ale i pro ty, kteří hledají smysl života nebo jsou na pokraji vyhoření.“

A o čem je projekt Opravdovost? Jaké novinky pro své klienty připravují? To a mnohem více se dozvíte v našem videu. 

foto: Alex Tran