Česká basketbalová legenda, hráč americké NBA Tomáš Satoranský bude tuto neděli 28. 5. 2017 v rámci Prague Food Festivalu rozdávat autogramy. Jestliže se jeho signaturou chcete pyšnit i vy, přijďte ve 13 hodin na Vyšehrad, kde kromě naší sportovní ikony uvidíte v akci i Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR, kteří pro návštěvníky připravují 100 porcí barokního degustačního menu zdarma.

Tomáš Satoranský (25 let) je v současné době jediným Čechem, který hraje v americké národní basketbalové lize NBA, a to v dresu Washington Wizards. Před tím pět let působil v Seville a pak ve slavném týmu FC Barcelona. Před pár dny se vrátil na chvíli na prázdniny do České republiky, kde bude hrát s českou basketbalovou reprezentací. Kromě sportu miluje Tomáš filmy, zeměpis a gastronomii. Fanoušci mají unikátní příležitost potkat se s ním právě na Prague Food Festivalu na stánku Czech Specials, Baroko všemi smysly.

Tomáš Satoranský je opravdová star.

Barokní menu

Národní tým kuchařů a cukrářů AKC ČR, který má za sebou úspěšné prezentace v Singapuru, Stuttgartu a na olympiádě v Erfurtu, přichystá menu s názvem „Baroko všemi smysly“. Prvním chodem jsou brambory v popelu s uzenou slaninou a želé ze syrovátky. Hlavním chodem je pečená křepelka na grilu s omáčkou z kozího sýra a s krupetem. Dezert s názvem „Jaro“ představuje hrášková zmrzlina s meduňkou, pohanková kaše s medem a čerstvé ovoce.

Atmosféru na Prague Food Festivalu zkrátka musíte zažít na vlastní kůži.

Vstupenky na Prague Food Festival jsou k dispozici v síti Ticketstream za 450 Kč nebo na místě za 550 Kč.

Čtěte také:

Prague Food Festival míří na Vyšehrad. Ochutnávat se bude eko příbory

Česko má kulturní unikát. Filmové klapky jako umělecká díla

Itálie rozdává hrady zadarmo a jeden můžete mít i vy!

foto: Instagram Tomáše Satoranského a Prague Food Festival, zdroj: Prague Food Festival