V neděli 3. prosince začíná advent. Není ale třeba panikařit. Naopak. Místo nákupního šílenství si můžete první adventní neděli zpestřit posledním letošním Štroodlem. Setkání na téma Daruj sen! začíná v 15 hodin v COMO restaurantu & coctail baru na Václavském náměstí 45.

Poslední letošní štrůdlík slibuje nejen zajímavé téma, ale také pět hvězdných spíkrů, kteří vystoupí s pěti přednáškami plnými pokory, lásky a seberozvoje. Hlavní adventní hvězdou odpoledne bude zpěvačka Marta Kubišová, která před nedávnem ukončila aktivní kariéru. "Své sny žít můžeme a je jen na nás, jak se svým životem naložíme," zní motto její přednášky.

Kdo daruje sen?

Vánoční Štroodl se bude zabývat i dalšími "intimními" tématy. Například jak se smířit se sebou samým a svými chybami na prahu smrti, jaká je teorie obdarovávání či jak si vytvořit svět jako vlastní projekt zapsaný do rovnice. Fanoušci Štroodlu se také dovědí, kdo z nich byl vybrán do projektu Daruj sen.

A kdo další na vánočním Štroodlu vystoupí? Jirka Doležal a Honza Emler, mladí kreativci, kteří založili projekt motivačního diáře Doller a své zákazníky lákají heslem Žij své sny! Kresli, piš, maluj, čmárej, ale hlavně žij!. Těšit se můžete i na Marka Džirasu, korporátního kouče, trenéra, duchovního mentora, podnikatele a autora dvou bestsellerů o seberozvoji.

Co je ekonomie daru

Zakladatel Jobs.cz a Práce.cz Libor Malý bude mluvit o své teorii ekonomie daru. Podnikatelka Bára Rektorová je zase příkladem ženy, které pád na dno pomohl objevit nové životní cesty. A více už na setkání Štroodlu, kterým tradičně bude provázet Lucka Špaková a Zlata Jílková.

foto: Štroodl, zdroj: Štroodl