Naše datum narození není jen ukazatelem věku. Díky numerologii se můžeme dozvědět i informace o našem charakteru a cestě, kterou jdeme. Pokud si vypočítáme své životní číslo, zjistíme, jak se v našem životě projevuje a jak s ním lze posléze pracovat. Ve spolupráci s edukačním portálem VímVíc pro vás máme připraven kurz, který vám pomocí čísel pomůže najít tu správnou cestu.

Numerologie vám může pomoci najít cestu ve složitých situacích, ale najde i odpověď na základní otázky vašeho života. Můžete přijít na to, jaké je vaše poslání nebo kam byste měli směřovat. Dokonce vyřeší i osobní nebo profesionální vztahy. Jednoduše, v číslech se skrývá velký potenciál. Chcete vědět více?

Numerologie je disciplína, která se zabývá výkladem významu čísel. Proč by vás ale vlastně měla zajímat? Jedná se o to, že každému číslu je přiřazen určitý význam, který má poté vliv na mnoho věcí.

Vy tedy potřebujete vypočítat své vlastní číslo. To, které vám vyjde, vám pomůže zorientovat se v životě a při cestě za sebepoznáním. Eva Baková, ředitelka Bakovy školy numerologie, vám poradí, jak na to. Numerologie je pro ni velkou vášní a snaží se pomáhat lidem uvědomit si své životní poslání. A ve kterém že kurzu? No přece v tomto.